PARTIZANOVCI RAZMIŠLJAJU NAGLAS: Nikola Kalinić i Stefan Jović u Partizanu - ne zvuči loše
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Čeka se Željko Obradović.

Košarkaši Crvene zvezde krenuli su u akciju i u jednom danu angažovali Nikolu Ivanovića i Luku Mitrovića. Međutim, nisu samo crveno-beli aktivni na tržistu. Naprotiv...

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Čaršija uveliko priča o kontra udaru crno-belih. Klub iz Humske spreman je da odigra na kartu Željka Obradovića, za koga postoji šansa da će voditi ekipu naredne sezone, i tako privoli ozbiljna košarkaška imena da obuku Partizanov dres.

- Najbitniji čovek u klubu je trener, to je uvek bilo moje mišljenje, jer će dobar trener od prosečne ekipe da napravi dobru. Tu ne smemo da pogrešimo - rekao je nedavno sportski direktor Zoran Savić.

Kada dođe trener, za njim će doći i igrači. Snovi navijača Partizana možda bi mogli da postanu java. Naročito kada se malo oslušne beogradska košarkaška čaršija, koja još uvek bojažljivo kaže da bi crno-beli mogli da od naredne sezone budu jači za dva nekadašnja igrača Crvene zvezde - Nikolu Kalinića i Stefana Jovića?!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Ma koliko to zvuči neralno, svaki navijač Partizana dobro zna koliko je nerealno pre mesec dana bilo reći "Obradović bi mogao da bude novi trener", a sada ni to nije daleko od realnog.

Kalinić je već sarađivao sa Obradovićem, na kraju krajeva Željko je bio taj koji ga je i doveo u Tursku sa Malog Kalemegdana. Sa druge strane, Jović bi imao priliku da sarađuje sa sjajnim trenerom.

Nada poslednja umire, a to navijačima niko ne može da oduzme. Iako meteorolozi najavljuju ozbiljne vrućine za predstojeće leto, čini se da če "partizanovcima" biti pakleno...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading