ŠTA JE BIO KLJUČ POBEDE NAD MEGOM? Trener Partizana ima odgovor!
KK Partizan/Dragana Stjepanović

 

Nakon pobede Partizana, majstorica odlučuje ko ide u finale.

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović izjavio je posle večerašnje utakmice da je očekivao tvrd i neizvestan meč.

Partizan je pobedio Megu sa 81:77, i tako izjednačio rezultat na 1:1 u polufinalnoj seriji Superlige Srbije.

- Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali u pripremi, da će biti još agresivnija i čvršća nego prvi susret. Ovog puta smo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnost i u odbrani i u napadu. Rezultat je 1:1, idemo da se spremamo za sledeću utakmicu - rekao je Matović, a preneo klupski sajt.

ŠTA JE BIO KLJUČ POBEDE NAD MEGOM? Trener Partizana ima odgovor!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Atmosfera je bila fantastična, navijači su nam zaista mnogo pomogli, jer su nam pružili preko potrebnu podršku i pogurali su nas ka pobedi kad je to bilo najpotrebnije, rekao je košarkaš Partizana Erik Mika posle pobede crno-belih nad Megom.

Snažni centar bio je najefikasniji u pobedničkom taboru sa 19 poena, a analizirajući meč je rekao da je utakmica bila baš onakva kakvu je i očekivao:

- Bila je ovo dobra utakmica, fizički veoma zahtevna što smo i očekivali jer je Mega mlad tim koji igra sa mnogo energije. Znali smo da će biti dosta kontakta, da će biti velika borba. Završili smo utakmicu na način na koji smoi želeli. Imali smo dobar protok lopte u napadu i bili smo čvrsti u odbrani, a uspeli smoda se vratimo iz 15 poena zaostatka, jer nismo gubili veru u sebe i ono što radimo - zaključio je Mika.

Odlučujući treći meč na programu je 5. juna.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading