Siniša Mihajlović
Marko Metlaš/Alo!
Siniša Mihajlović i Ivan Zazaroni

twitter

Siniša Mihajlović i Ivan Zazaroni, Foto: twitter

* "Corriere dello Sport" je ekskluzivno objavio vest

* Njihovo prijateljstvo je trajalo 20 godina

* Izdao je Sinišino poverenje

Srpski stručnjak i legendarni fudbaler, Siniša Mihajlović, je zakazao konferenciju za medije, želeći da obavesti javnost o teškom zdravstvenom stanju u kom se nalazi. Ipak, ugledni italijanski list "Corriere dello Sport" ga je preduhitrio i objavio da srpski stručnjak prekida trenersku karijeru zbog teške bolesti.

U tekstu nije precizirano koja bolest je u pitanju, već su navili da "su lekarski pregledi pokazali da mu je potreban hitan tretman". 

Italijanski mediji podrška Mihajloviću, Foto: Screenshot

Ova vest se pojavila na dan kada je Mihajlović želeo da prvi saopšti javnosti, a urednik tog lista Ivan Zazaroni, inače njegov višegodišnji prijatelj je potpisao vest i preduhitrio Sinišu.

Pošto je bilo opšte poznata činjenica u Italiji da su njih dvojica bili prijatelji, pa se nije ni sumnjalo u kredibilitet izvora.

Mihajlović je na konferenciji za štampu objavio da boluje od akutne leukemije, što je u međuvremenu takođe procurilo. On je bio besan na novinara koji mu je tako grubo narušio privatnost i to njen najosetljiviji deo.

"Želeo sam privi da vam kažem šta mi se događa... Ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome prodao je 200 novina više nego inače, ali je uništio prijateljstvo koje je trajalo 20 godina", razočaran je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ: