ŽIVI KAO BILJKA! Nećete verovati, on i dalje posećuje Šumahera: "Na ivici sam suza, VOLIM GA, VOLEO BIH DA JE SITUACIJA DRUGAČIJA!"

Francuz je kao Ferarijev šef sa Šumaherom osvojio uzastopne titule od 1999. do 2004. godine

Korina i Mihael Šumaher
Korina i Mihael Šumaher, Foto: Profimedia

Mihaela Šumahera, sedmostrukog šampiona Formule 1, koji je 2014. godine doživeo tešku povredu glave na skijanju u Francuskoj, redovno posećuje 72-godišnji Žan Tod.

Legendarni Nemac daleko je od očiju javnosti od nesreće, samo se nagađa o njegovm zdravstvenom stanju, priča se da je nepokretan, da ne govori, da živi kao biljka. Žan Tod je veliki prijatelj porodice slavnog nemačkog vozača i jedan od retkih ljudi kojima su dopuštene posete bivšem asu Formule 1.

On je otkrio i kratku informaciju o posetama Šumiju. Takve vesti su vrlo retke jer porodica legendarnog Nemca zahteva maksimalnu privatnost.

- Posetim ga barem dva puta mesečno. Vidim Mihaela, njegovu porodicu... Volim tog čoveka. Vole bih da je situacija drugačija. Na ivici sam suza. Mihaelove fotografije su svuda u mojoj kancelariji i stanovima - otkrio je Žan Tod.

 

Francuz je kao Ferarijev šef sa Šumaherom osvojio uzastopne titule od 1999. do 2004. godine.

- Vreme koje sam proveo s Mihaelom ću pamtiti kao najbolje u svom životu. Obožavamo jedan drugoga, zajedno smo ispisali neverovatnu priču - rekao je Tod.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

Pratite nas na FejsbukuInstagramu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi