Rukometašice Srbije
rss.org.rs
Rukometašice Srbije

rss.org.rs

Rukometašice Srbije, Foto: rss.org.rs

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je danas spisak od 19 igračica na koje racuna na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Bez "večitog" derbija u polufinalu! Partizan ide na branitelja trofeja, Zvezda na Radnički!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 13:05 Trofej brane vaterpolisti Šapca. Vaterpolo, Foto: AP Moises Castillo Vatepolisti Šapca i Partizana sastaće se u polufinalu Kupa Srbije, dok drugi par čine kragujevački Radnički i Crvena zvezda, odlučeno je danas žrebom. Finalni turnir Kupa održava se od 30. novembra do 1.

Na spisku su: Jovana Risović, Kristina Graovac, Katarina Tomašević, Sanja Radosavljević, Dijana Radojević, Sladana Pop Lazić, Dragana Cvijić, Željka Nikolić, Ana Kojić, Jovana Stoiljković, Jovana Jovović, Andrea Lekić, Jelena Trifunović, Kristina Liščević, Marija Obradović, Aleksandra Vukajlović, Jelena Lavko, Dijana Števin i Andela Janjušević.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Rukometašice će se okupiti u SC "Kovilovo" u nedelju 17. novembra , a dva dana kasnije otputovaće za Južnu Koreju, gde će od 22. do 25. novembra učestvovati na "Seul Kupu" u konkurenciji domaćina, Rusije i Mađarske.Reprezentacija Srbije na SP nalazi se u grupi A sa selekcijama Angole (30.11), Kube (2.12), Norveške (3.12), Holandije (5.12) i Slovenije (6.12).

PROČITAJTE JOŠ:

Po tri najbolje reprezentacije iz svake grupe plasiraće se u glavnu fazu takmičenja (dve grupe po šest), a u olimpijske kvalifikacije izboriće plasman selekcije od drugog do sedmog mesta. SP se održava od 30. novembra do 16. decembra u japanskom gradu Kumamoto.

BONUS VIDEO:

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"