Marko Vukićević
Prinscreen Youtube/ Aleksandar L
Marko Vukićević

Prinscreen Youtube/ Aleksandar L

Marko Vukićević, Foto: Prinscreen Youtube/ Aleksandar L

Reprezentativac Srbije u alpskom skijanju Marko Vukićević doživeo je tešku povredu u Skijaškom Centru (glečeru) Saas Fee u Švajcarskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Hitno je prebačen helikopterom u bolnicu u Vispu, gde su ustanovljeni prelomi potkolenice i ruke. Operacija je protekla uspešno i Marko se nalazi u sobi za oporavak.

Zajedno sa Vukićevićem su i glavni trener reprezentacije Srbije Miloš Tomić kao i serviser Milan Pejić.

Podsećanja radi, Marko Vukićević je bio učesnik Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju 2014. i Pjong Čangu 2018, Svetskih šampionata 2013. 2017. i 2019, kao i stalni učlesnik takmičenja u svetskom kupu u disciplinama spust i super veleslalom.

Bivši dečko njegove devojke mu presudio, u krvavom pohodu usmrtio i šestogodišnje dete!

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 17:13 Stravičan slučaj. Hokej, Foto: Shutterstock Poznati golman Florijan Jani (24) je ubijen u nedelju ujutro na spavanju u krvoproliću u Kicbilu. Janija i još četiri žrtve iz porodice njegove devojke ubio je njen bivši momak Andreas E. (25).

Posle operacije koja je trajala oko dva sata, srpski skijaš je izjavio da su povrede sastavni deo ski sporta i da očekuje da će se po oporavku što pre vratiti skijanju.

BONUS VIDEO:

Slobodan Urošević nije želeo da priča o spornim detaljima na utakmici sa Voždovcem! Zna razlog kraha