Wind sport
Wind sport
Wind sport

Wind sport

Wind sport, Foto: Wind sport

Tom prilikom sportski direktor kluba Igor Milanovic: "Kao sportski direktor vaterpolo kluba Wind sport mogu slobodno reci da smo od samog početka negovali ideju da se vec druge godine postojanja kluba oformi seniorski tim koji ce u sastavu imati nasu decu i vući decu iz mlađih kategorija. Veliki rad, trud i napor su ulozeni da klub posle godinu dana ima vec tri mlađe takmicarke kategorije a, sada i prvi tim. Vaterpolo je nacionalni sport i sport u kome smo svetski sampioni, radimo na tome da tako i ostane. Deci u klubu su omogućeni najbolji uslovi, treneri i sredstva za rad. Cilj nam je da ta deca postanu šampioni u životu, a sport im daje veliku mogućnost za to" - kaže Milanović i dodaje da je ovo tek početak jednog velikog kluba. 

PROČITAJTE JOŠ:

Trener seniorske ekipe, Ivan Jeftic, takođe je uputio reci podrske prvom timu: " Ubedljivo smo najmlađa ekipa u ligi i sa nasim zajednickim snagama idemo dalje! 

Wind sport

Wind sport

Wind sport, Foto: Wind sport

Ovo je lepa i retka sportska prica i to ne samo u vaterpolu vec i u samom sportu u Srbiji, gde su vrhunski igraci i legende stvorili jedan uzoran klub i tim.

Čuveni Crnogorac igrao za Partizan i Zvezdu, a sad pljunuo na Srbiju i izvređao je najstrašnije! Ovakvo licemerje niste čuli

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 28.10.2019. 14:30 - 28.10.2019. 14:36 Nije mu bila potrebna ova izjava. Petar Kapisoda, Foto: TV printscreen Predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda kaže da je za njega poražavajuće kada vidi da deca po ceo dan gledaju u telefone.

Wind Sport ce biti fabrika igraca! Zahvalio bih se predsedniku kluba Vladimiru Popoviću i direktoru kluba Nikoli Rađenu na ukazanoj prilici da budem deo tima!"

Wind sport

Wind sport

Wind sport, Foto: Wind sport

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana