Zlatar, Predojević
TV Prva printscreen
Srđan Predojević

TV Prva printscreen

Srđan Predojević, Foto: TV Prva printscreen

Pero Zlatar, dopisnik zagrebačkog "Ekspresa", gostovao je u jutarnjem programu TV Prva. On je pozvan pre svega zbog izbora koji se održavaju u Hrvatskoj krajem ove godine, ali voditelj Srđan Predojević nije mogao da odoli a da ga malo ne "pecne" na početku razgovora.

"Pero, želimo na početku ovog razgovora da vam se izvinimo na onoj pobedi od sinoć", započeo je Predojević, misleći na pobedu vaterpolo reprezentacije Srbije nad Hrvatima u Svetskoj ligi.

Pero Zlatar

TV Prva printscreen

Pero Zlatar, Foto: TV Prva printscreen

"Čemu? Pa to je pobeda, neko mora pobediti. Zašto se niste izvinjavali kad smo igrali u finalu Svetskog prvenstva?", pokušao je da uzvrati Zlatar osvrnuvši se na Mondijal iz 2018. i srebrnu medalju Hrvatske.

"Nije to tema sada. Tema je ovo od sinoć", uzvratio je srpski voditelj, a onda počeo redom da iščitava novinske naslove o pobedi Srbije.

"Čestitamo, čestitamo", pokušao je da ga prekine Zlatar.

 

Dejan Savić

ALO! V.Žarić

"Čekajte da pročitam sve naslove."

"Ajte onda. Pijete mi krv na slamku. U Osijeku je najezda komaraca, piju krv, a ovde mi vi pijete krv", u jednom trenutku je gost izgovorio, naravno u šali, a u studiju su svi uz osmeh reagovali na opasku.

PROČITAJTE JOŠ:

Kasnije je Zlatar pohvalio beogradsku publiku što nije izviždala hrvatsku himnu, nego čak aplaudirala.