Udovičić: "Bićemo i ubuduće tu da prepoznamo i podržimo inicijative i projekte koji za cilj imaju povezivanje mladih iz cele Srbije"
alo.rs
Vanja Udovičić MOS

MOS

Vanja Udovičić MOS, Foto: MOS

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je danas sa 40 najboljih učesnika iz prethodne četiri generacije projekta „Svetionik znanja”, koji su tom prilikom ministru predstavili rezultate svojih projekata i upoznali ga sa novim planovima i idejama za buduće aktivnosti.

Vanja Udovičić MOS

MOS

Vanja Udovičić MOS, Foto: MOS

- Mi jesmo, i bićemo i ubuduće tu da prepoznamo i podržimo inicijative i projekte koji za cilj imaju povezivanje mladih iz cele Srbije kroz sticanje novih znanja. Svaka ideja pretvorena u delo u zajednici u kojoj živite, čini je i u sadašnjosti, ali i u budućnosti boljim mestom. Iskoristite usvojeno znanje i unapređene veštine koje ste stekli tokom realizacije ovog projekta za nove ideje, vizije i aktivnosti kojima ćete doprineti daljem razvoju vašeg mesta, a time i naše Srbije - istakao je ministar Udovičić.

Vanja Udovičić MOS

MOS

Vanja Udovičić MOS, Foto: MOS

Uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, projekat „Svetionik znanja” je realizovan u preko 30 gradova Srbije, gde su kroz četiri generacije, srednjoškolci imali priliku da kroz obuku steknu nova znanja o izradi projekata za unapređenje zajednica u kojima žive.

PROČITAJTE JOŠ: