Pro Reko
instagram.com/filip.filipovic10
Pro Reko

instagram.com/filip.filipovic10

Pro Reko, Foto: instagram.com/filip.filipovic10

Filip Filipović je na svom instagram profilu objavio fotografiju koja najavljuje start nove sezone, a na kojoj se nalaze svi njegovi saigrači. Ova slika pravi je raj za ženske oči.

Karijera za divljenje! Jedan od najvećih svih vremena i predvodnik generacije se penzionisao! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019. 11:17 "Danas je dan kad završavam svoju karijeru!" Marsel Hiršer , Foto: AP Photo/Kerstin Joensson Legendarni austrijski skijaš Marsel Hiršer i jedan od najdominantnijih atleta njegove generacije, odlučio je da se penzioniše! On je danas objavio da će okončati svoju karijeru, uprkos tome što je osvojio rekordnu osmu Svetsku titulu, ranije ove godine.

Njihova golišava tela, koja su odvaljena kao od stene, bila su kao tradicionalna čestitka ženama, koje će uživati u prizoru gde vaterpolisti čuvene ekipe iz Đenove poziraju pored mora.

Nadal u suzama, blizu Madrida otkrivena i javljena tragedija! Mnogo podrške je potrebno porodici

AUTOR: Telegraf/S.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 09:37 Neka joj je večna slava. Blanka Fernandez Očoa, Foto: EPA/Ballesteros Prva osvajačica medalje za Španiju na Zimskim Olimpijskim igrama, Blanka Fernandez Očoa, pronađena je mrtva nakon višednevne potrage. Cela Španija je potresena ovom vešću, a svoje emocije za publikom podelio je i najbolji španski teniser Rafael Nadal.

Šampioni Italije kreću u novu borbu za odbranu trona, a nema sumnje da će biti i jedni od glavnih favorita i za osvajanje titule prvaka Evrope, kojih imaju ukupno osam u svojoj bogatoj riznici.

PROČITAJTE JOŠ:

Pro Reko će sezonu u prvenstvu Italije početi 5. oktobra duelom protiv ekipe iz Firence.

BONUS VIDEO:

Poslednji trening fudbalera Srbije pred duel sa Portugalom