TRAGIČNA SUDBINA NEKADAŠNJEG REPREZENTATIVCA JUGOSLAVIJE! Supruga mu poginula u požaru posle kog je postao beskućnik. Teško bolestan čeka svoj kraj, a do tada bi mogao da ostane bez obe noge! (FOTO)

Tužna priča sa beogradskih ulica..

Matić Vlastimir
Matić Vlastimir, Foto: facebook/ Sandra Santiago

* Komšije su htele da mu pomognu u više navrata

* Odbijao je pomoć

* Supruga mu je poginula u požaru

Vlastimir Matić (67) je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u biciklizmu, a očigledno je da ga život nije mazio, pošto je posta beskućnik, a postoji opasnost da izgubi obe noge, pošto ih je gangrena zahvatila.

NE PREPORUČUJEMO OSOBAMA SA SLABIJIM ŽELUCOM! Trener ga molio da prekine meč, Rus nastavio pravo u svoju smrt! Procurio snimak tragičnog događaja! (VIDEO)

Pre nepune dve godine, u novembru 2017. je doživeo tragediju kada je prilikom požara u stanu u beogradskom naselju Rakovica izgubio svoju suprugu Anu koja je preminula od gušenja.

ON JE BORAC I ODUSTAJANJE NIJE OPCIJA! Njihov odnos više nikada neće biti isti, nova informacija o Šumaherovom stanju ne obećava! (FOTO)

Od tada je Matić ostao sam i bez krova nad glavom, a to malo pomoći koje dobija od svojih komšija uglavnom odbija jer ne želi ničiju pomoć.

BONUS VIDEO 

Boban Marijanović kao DJ u klubu!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi