Antonio Braun
Amy Beth Bennett/South Florida S
Antonio Braun

Amy Beth Bennett/South Florida S

Antonio Braun, Foto: Amy Beth Bennett/South Florida S

Braun, 31, stigao je u zatvor okruga Brauard oko 22h, kako je prvi put izvestio TMZ. NFL hvatač, u tirkiznim pantalonama i sličan sako zakopčan preko zelene jakne, isprva je izašao iz zatvora nekoliko minuta nakon dolaska, ali se nakon toga vratio nakon razgovora sa svojim advokatom, javio je WFOR-TV.

U saopštenju u sredu, holivudska policija saopštila je da je Braunov nalog za hapšenje obuhvata optužbe za provalništvo sa nanošenjem telesnih povreda, provaljivanje u nezauzet prevoz i zločinačku štetu. Zvaničnici su se u utorak popodne odazvali na poziv za uznemiravanje gde je navodna žrtva rekla da su ga Braun i njegov trener Glen Holt udarili u blizini Braunovog holivudskog doma.

Antonio Braun

Broward Sheriff's Office via AP

Antonio Braun, Foto: Broward Sheriff's Office via AP

Holt je uhapšen i optužen za jednu tačku provalništva sa nanošenjem telesnih povreda, ali zvaničnici tada nisu mogli uspostaviti kontakt sa Braunom.

Braun nije odgovorio na zahtev WFOR-TV za komentar pred kamerom, ali njegov advokat Erik Švarcrajh je rekao da će Braun noć provesti u zatvoru.

"Nevin je po ovim optužbama. Nadam se da ćemo sutra dobiti obveznicu i da će biti oslobođen svih optužbi", rekao je Švarcrajh.

Braun, koji je slobodan agent, igrao je devet sezona za Pitsburg Stilerse. Prošle godine je trampljen u Ouklend Rejderse, ali je otpušten pre nego što je odigrao ijednu utakmicu regularne sezone posle nekoliko incidenata van terena. Potom su ga potpisali Nju Ingland Patriotsi, koji su Brauna otpustili u septembru, nakon što ga je druga žena u roku od 10 dana optužila za seksualno zlostavljanje.