Julija Ušakova
instagram/yulia_ushakova Verifie
Julija Ušakova

instagram/yulia_ushakova Verifie

Julija Ušakova, Foto: instagram/yulia_ushakova Verifie

Ova atraktivna plavuša je inače fitnes šampionka! Julija Ušakova je odlučila da na originalan način svoje pratioce pozove da kupe maske!

Nju prati preko pola miliona ljudi, a važi  za jednu od uticajnijih žena u fitnesu, tako da nema sumnje da će njena "reklama" stići do velikog broja korisnika  Instagrama!

Ona je podelila fotografiju na kojoj su joj stigle dve nove maske koje je stavila na svoje grudi!

"Naručila sam ovaj novi trend za sezonu kupanja 2020. na Aliekspresu. Ima ugrađene filtere koji olakšavaju disanje, ali komplet treba menjati na svaka dva sata! Ne znam da li ovaj izazov postoji već na Instagramu, ali sviđa mi se ideja Kako ste? Zabavan vikend želim svima!" - poručila je Julija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Мои любимые подписчики и те, кто просто иногда заходит на мою страницу просто посмотреть ? У меня отличная новость! ? (Листайте!) ... В преддверии женского праздника вышел новый выпуск журнала «Большой спорт» @bolshoi_sport, центральной героиней которого стала я! ☺️ В развёрнутом и откровенном интервью я рассказала о спортивной карьере, победе на престижном американском турнире, о работе в хоккейном клубе и матче NHL, на котором была недавно ? А ещё я поделилась историей своих взлётов и падений за 29 лет и слабостях, которые у меня есть так же, как у всех нас!.. ?? ... После прочтения этого интервью многие из вас станут мне ближе и поймут, через какие тернии порой проходят российские спортсмены ради звания и признания! ?? ... Хочу сказать большое спасибо @platonshilikov за отличную съёмку и легкую руку, Дмитрию Маслову за интересную беседу, ну и моему другу Лёхе @custobarselona за то, что был рядом и помогал в съемочном процессе ??? А теперь жду ваши комментарии и мнения! ? Всем спорта! ❤️?? #большойспорт #юлияушакова #чемпионкамира #фитнес #хоккейроссии

A post shared by Юлия Ушакова (@yulia_ushakova) on Mar 7, 2020 at 1:02am PST