Srbija - Ukrajina
cev.eu
Srbija - Ukrajina

cev.eu

Srbija - Ukrajina, Foto: cev.eu

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva pošto je u Antverpenu posle velike borbe pobedila Ukrajinu 3:2 (21: 25, 25:23, 25: 22, 19: 25, 15: 9).

Rukometašice počinju kvalifikacije za EP u Kraljevu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 24.09.2019. 19:44 Utakmica će se igrati u sredu, a ulaz je moguć samo uz ulaznice koje će se besplatno preuzimati. Srbija - Švajcarska, Foto: rss.org.rs Ženska reprezentacija Srbije startovaće u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020 iz Kraljeva.

Ukrajina je iznenadila naš tim i bolje se snašla u završnici prvog seta. Bilo je 21:21, ali je onda Ukrajina vezala četiri poena. Prijem nije funkcionisao kako treba kod izabranika selektora Kovača pa je Ukrrajina osvojila ovaj deo igre 25:21 i povela sa 1:0 u setovima.

Veselin Vujović došao u Zagreb - Ovo im nije zaboravio

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 24.09.2019. 17:25 Veselin Vujović, novi je trener nekadašnjeg šampiona Evrope u rukometu PPD Zagreba. Foto: ALO/Marko Metlas Legendarni rukometaš šabačke Metaloplastike i reprezentacije Jugoslavije drugi put će sesti na klupu hrvatskog kluba, a na tom mestu je nasledio Branka Tamšu koji je dobio otkaz posle poraza od Alborga u Ligi šampiona.

Loše smo igrali i u drugom delu igre, ali smo ipak uspeli da izjednačimo na 1:1. Vodila je Ukrajina 21:17, ali je zatim usledila sjajna serija servisa Atanasijevića koji su doneli izjednačenje 21:21. Imala je Ukrajina kontru da izjednači i uvede set u produžetak, ali je onda Kovačević prošao kako samo on zna i ume, osvojio poen za 25:23 i izjednačenje u setovima.

Još sedam meseci ostalo je do najvećeg trkačkog spektakla u Srbiji i regionu (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 24.09.2019. 16:27 Beogradski praznik trčanja biće i kvalifikacioni maraton za Svetsko masters prvenstvo. Beogradski maraton, Foto: promo Sedam meseci do događaja, počelo je prijavljivanje za 33. Beogradski maraton, najveći trkački spektakl u Srbiji i regionu. Beogradski maraton je i najveća tradicionalna međunarodna sportska manifestacija u Srbiji i biće održana po 33.

Srbija je imala prednost u trećem 13:8. i činilo se da će lako stići do prednosti. Međutim to se nije desilo, Ukrajina se vratila izjednačila na 17:17, ali je naš tim bio koncentrisaniji u završnici. Uroš Kovačević je iskoristio dobar prijem, i prošao za kraj trećeg seta 25:22.

Na Adi Ciganliji održana Ženska trka, pogledajte najlepše momente (GALERIJA)

AUTOR: Promo/Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 13:30 Izuzetan događaj u glavnom gradu. Ženska trka, Foto: Ženska trka "Ženska trka" je u subotu održana na Adi Ciganliji. Radi se o elitnoj atletskoj trci oko jezera, posvećena isključivo pripadnicama lepšeg pola. Prema poslednjim informacijama u trci je učestvovalo približno 1000 takmičarki.

Igračima Srbije umesto da potpuno dotuku protivnika, dogodilo se potpuno suprotno u četvrtom setu. Mnogo su grešili naši igrači, a Ukrajinci su to kažnjavali i stigli do izjednačenja u setovima.

PROČITAJTE JOŠ:

U odlučujućem setu Srbija je fantastično krenula povela sa 5:1. Povećala je naša reprezentacije prednost na polivini seta kada je bilo 9:3 i sigurnom igrom osvojila set i plasirala se u polufinale gde je očekuje duel protiv Francuske koja je ubedljivo savladala Italiju sa 3:0. 

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana