Vaterpolisti Crne Gore
Twitter vpscg
Vaterpolisti Crne Gore

Twitter vpscg

Vaterpolisti Crne Gore, Foto: Twitter vpscg

* Srbija protiv Crne Gore igra prvi meč na SP u Južnoj Koreji

* Meč se igra u noći između nedelje i ponedeljka (1.30)

* Crnogorci su odradili dva treninga danas

Golman vaterpolo reprezentacije Crne Gore Slaven Kandić rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Srbiju na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

"Ekipa je na jako dobrom nivou, raspoloženi smo, atmosfera je odlična. Ja, kao debitant na prvenstvu, jedva čekam da počne takmičenje. Nadam se da će biti uspešno, da ćemo ga i dobro otvoriti u duelu sa Srbijom. Ali, idemo korak po korak, pa ćemo videti koje su nam mogućnosti", rekao je Kandić, prenose Vijesti.

Izabranici Vladimira Gojkovića danas su odradili dva treninga u Kvandžou, prve po dolasku u Južnu Koreju. Oba zajednička sa Srbijom, selekcijom protiv koje će Crna Gora i početi Svetsko prvenstvo, u noći između nedelje i ponedeljka od 1 i 30 posle ponoći.

"Svi znamo da je Srbija došla u izmenjenom sastavu, ali to ne umanjuje njihov kvalitet. Jako važna utakmica i daćemo sve od sebe da pobedimo", rekao je Kandić.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored Crne Gore i Srbije u grupi su još Grčka i Južna Koreja. Prvoplasirana ekipa u grupi plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana igrati osminu finala.