Gonzalesova u karijeri ima šest pobeda i jedan poraz
Instagram
Gonzalesova u karijeri ima šest pobeda i jedan poraz

Instagram

Gonzalesova u karijeri ima šest pobeda i jedan poraz, Foto: Instagram

- Zbog zabrinutosti od moguće rupture grudi, žene koje su uradile povećanje ne smeju da boksuju. Ukoliko su uradile smanjenje, imaju pravo da se nađu u ringu - stoji je u pravilniku.

Ova situacija podigla je mnogo prašine u Sjedinjenim Američkim Državama, a svaku nedoumicu da borba neće biti otkazana otklonila je direktorka UFC-a Dena Vajt objavom na društvenoj mreži Tviter.

- Prestanite da slušate ljude koji govore da borbe neće biti. Ukoliko od nas niste dobili takvu informaciju, onda je sve drugo neistina. Borbe će biti! - poručila je Dena Vajt.

Perlino merenje pred borbu otkrilo je da je imala operaciju povećanja grudi, a iako udarci u taj deo tela mogu da dovedu do ozbiljnih komplikacija, Gonzalesova je insistirala da uđe u oktagon jer se ne plaši mogućih posledica.

Ona je pre borbe govorila o svojim novim grudima.

- Nisam želela da svet sazna da sam odradila operaciju povećanja grudi, baš iz razloga da se o tome ne bi polemisalo. Sve što želim je da ljudi pričaju o tome koliko sam talentovan borac. Imam mnogo toga da pružim UFC-u i želim da ostanem upamćena u ovom sportu. Nastaviću da se borim iako imam implante u grudima, a ukoliko me to čini većim borcem i ako je zbog toga moje ime poznatije, iskoristiću to - rekla je Gonzalesova.

Perla ima 30 godina, a do UFC meča sa Sintijom borila se sedam puta. U karijeri je ostvarila šest pobeda uz jedan poraz, dok 29-godišnja Kalviljova ima skor od četiri trijumfa, bez izgubljenog meča.