Seksi kraljice stižu u Beograd

Ekipa Alo! | sport 2016-11-17 22:51:30 2016-11-17 22:51:30

Beograd će od 3. do 5. marta biti centar atletskih dešavanja.

profimedia.rs

U srpsku prestonicu će zbog Evropskog prvenstva u dvorani doći najbolji predstavnici „kraljice sportova”, a mi smo se za ovu priliku potrudili da vam izaberemo - najlepše.

Svakako da je naša Ivana Španović bez premca, ali ćete svi brzo moći da se uverite da ima i prelepe drugarice i koleginice. Ako bismo birali najseksepilniju disciplinu, ne bismo imali težak zadatak, skakačice udalj su nekoliko „koplja” ispred ostalih.

Pored Ivane, ukras Šampionata u Beogradu biće Ruskinja Darija Klišina. Srpsku prestonicu je već dobro upoznala i Britanka Džasmin Sojers, kojoj su naši građani već delili komplimente kada je nedavno skakala na improvizovanom zaletištu na Terazijama.

- Ljudi u Beogradu učinili su da se osećam zaista posebno! Baš sam se dobro provela, rado ću opet doći - rekla je tada Džasmin.
Nemice su u skoku udalj oduvek imali atraktivne devojke, a ovog puta je njihova najlepša predstavnica Kristin Gijeriš. Čast sprinterki braniće Kipranka Ramona Papajoanu, koja će na radost publike, takođe pokazati svoje adute.

Pred vama je prvi izbor najlepših atletičarki, ima vremena da predstavimo još mnoge lepotice. U „Beogradskoj areni” nastupiće 1.090 takmičara iz 48 zemalja.

Expand player
Pogledajte više