Seksi Brazilka OTKRILA SKANDAL iz Rija! Šok, evo koju ribu je Bolt priveo u sobu i KRE*NUO na Olimpijskim igrama! (FOTO)

Kurir/V.Ž. | sport 2019-02-26 17:19:33 2019-02-26 17:19:33

Brazilska javnost je tada razapela Ingrid, koja je godinu i po kasnije odlučila da konačno progovori o svemu

Instagram/Screenshot

Brazilska skakačica u vodu Ingrid Oliveira otkrila je šokantne detalje sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Prelepa Brazilka se tokom Igara u Riju našla u centru pažnje kada je obelodanjeno da je imala seks sa kajakašem Pedrom Gonkalvešom.

PROČITAJTE JOŠ:

Pisalo se i pričalo tada da je njena cimerka i partnerka Đovana Pedrosa zbog toga provela celu noć ispred sobe, pa su tog dana njih dve zauzele poslednje mesto na olimpijskom takmičenju. Takođe, naširoko se pisalo i izbacivanju Ingrid iz olimpijskog tima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Plenitude de quem amou esse maiô da @cangaemar ♥️?

A post shared by ➝ Ingriԃ Oliʋeiɾα (@ingrid.oliveira96) on Jul 19, 2018 at 4:45am PDT

Brazilska javnost je tada razapela Ingrid, koja je godinu i po kasnije odlučila da konačno progovori o svemu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Estão prontos para esse feed praiano que está para vir? ? MAIÔ - @mariajoana.oficial

A post shared by ➝ Ingriԃ Oliʋeiɾα (@ingrid.oliveira96) on Aug 13, 2018 at 6:34am PDT

"Reći ću istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć pred takmičenje niti je iko zbog toga bio ispred sobe. I nisu me izbacili sa Igara. Nisu, jer imam besprekornu prošlost. Pedro i ja smo uradili šta smo želeli, kao i mnogi drugo", otvorila je Ingrid dušu za brazilski "UOL Sports".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Você é além de uma amiga, além de minha conselheira, além de minha dupla perfeita, além de minha cúmplice. Você é muito além do que eu possa explicar! Eu te desejo sempre o melhor que a vida possa te oferecer porque você merece cada gota de felicidade desse mundão e aconteça o que acontecer nunca fique com medo de chegar aos seus objetivos. Você é capaz e você é phoda... E se um dia você estiver com medo de cair, eu estarei ao seu lado para te ajudar a levantar. Se estiver com medo de lutar, eu te dou a minha espada, serro os meus punhos e vou junto com você para a guerra. Eu sempre estarei aqui para o der e vier, eu sempre estarei aqui para você e por você. Te amo Chu ?♥️

A post shared by ➝ Ingriԃ Oliʋeiɾα (@ingrid.oliveira96) on Aug 24, 2018 at 5:55am PDT

 Onda je pomenula i najveću zvezdu svetskog sporta.

"Bolt je u sobu odveo devojku koja čak nije imala akreditaciju za Olimpijsko selo. Mnogi su otvarali profile na Tinderu kako bi flertovali. Međutim, samo je moj slučaj dospeo u javnost. Kada se to desilo, danima sam plakala. Znam da sam pogrešila, ali nisam zaslužila sve što mi se desilo. Cela slika je bila iskrivljena", zaključila je Ingrid Oliveira.

Expand player
Pogledajte više