Doček odbojkaša
ALO Foto: Miloš Dreković
Doček odbojkaša

ALO Foto: Miloš Dreković

Doček odbojkaša, Foto: ALO Foto: Miloš Dreković

Srpski odbojkaši postali su šampioni Evrope, pošto su sinoć u finalu Evropskog prvenstva u Parizu pobedili Sloveniju posle preokreta 3:1 (19:25, 25:16, 25:18, 25:20).

Svečani doček za srpske odbojkaše, koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, biće organizovan večeras u 20 sati ispred Skupštine grada Beograda.

PROČITAJTE JOŠ:

Odbojkaši su nešto posle planiranih 12.30 sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu. Posle toga Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće zlatne odbojkaške.

Uz portal alo.rs imali ste priliku da ispratite doček na aerodromu.

Doček odbojkaša

ALO Foto: Miloš Dreković

Doček odbojkaša, Foto: ALO Foto: Miloš Dreković

Na aerodromu su ih sačekali članovi porodica, navijači, ljudi iz Odbojkaškog saveza, novinari, predstavnici glavnog spozora Poštanske štedionice...

Slovenci nisu mogli da se pomire sa porazom - Evo šta su uradili dok su "orlovi" slavili zlato (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 29.09.2019. 19:59 - 29.09.2019. 20:05 Srbija je u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj savladala Sloveniju (3:1) i osvojila odbojkaško zlato. Foto: AP Michel Euler Prvu meč loptu iskoristio je Petrić fenomenalnim servisom i inicirao veliko slavlje "orlova".

Srpski odbojkaši su takmičenje na Starom kontinentu završili bez ijednog poraza, a u finalu su opravdali ulogu favorita.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle utakmice sa Mačvom