Milica Starović
instagram/starovicmilica
Milica Starović

instagram/starovicmilica

Milica Starović, Foto: instagram/starovicmilica

Srpska kajakašica, Milica Starović u vezi je sa njenim kolegom iz Hrvatske Antunom Novakovićem već godinu dana, a redovno izbacuju slike na društvenim mrežama, ali do sada nisu javno govorili o tome kolika je njihova ljubav.

Ona je evropska prvakinja u kajaku iz 2016, a upravo su se upoznali preko ovog sporta, u Turskoj 2017. godine na turniru:

"Preko kajaka smo se upoznali, naravno. U Hrvatskoj inače nije uopšte razvijen kajak, a on je u juniorskoj konkurenciji bio evropski šampion i svetski vicešampion, tako da je on isplivao ni od kuda. Upoznali smo se u Turskoj 2017. i malo-pomalo rodila se ljubav. Zbog loših uslova u Hrvatskoj, Antun sada trenira sa našom reprezentacijom" - ispričala je za "Blic" Starovićeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Korejski

Njih dvoje odlično razumeju potrebe jedno-drugog pošto su sportisti, a njoj je mnogo lakše da se zabavlja sa nekim iz njenog sporta pošto stalno putuje, pa joj ovakva situacija odgovara. 

"Bodrimo se i podržavamo međusobno. Ali da, srce baš treperi i sa posebnom energijom navijam za njega. Pritom on vesla stalno jednosed, tako da je sam, nema nikoga u čamcu da mu da podršku. A ja sam tu da mu pružim podršku." - rekla je Starovićeva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Rodjendansko jutro ljubavno ❤?????? Hvalaaaa ti za svu radost ??‍♀️? @antun.novakovic

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on May 19, 2019 at 1:56am PDT

Kada ju je novinar upitao ko ima više medalja, počela je glasno da se smeje:

"Ja! Ali razlog je vrlo jednostavan. Starija sam od njega. I to mnogo! Devet godina - istakla je 31-godišnja Starovićeva. - Sigurna sam da će on tek da osvaja medalje, ali i ja ću se truditi da zadržim kontinuitet, pa ćemo videti ko će na kraju stići do većeg broja odličja" - kazala je Milica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Maii ?? #love #loveyou #loveisallweneed #turkey?? #gloriagolfresort

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on Feb 14, 2019 at 10:01am PST

Starović Milica se trenutno nalazi u Minsku, gde će pokušati da dođe do medalje.