Stefana Veljković
Twitter/ Александар Ковачевић
Stefana Veljković, Foto: Twitter/ Александар Ковачевић

Odbojkašice Srbije su napravile fantastičan uspeh, uspele su da osvoje Evropsko prvenstvo pobedom protiv Turske u Ankari sa 3:2 (21:25, 25:21, 25:21, 22.25, 15:13).

PROČITAJTE JOŠ:

Nisu posustale ni kada su protiv sebe imale zahuktane odbojkašice turske reprezentacije, ali i krcate tribine u Ankari sa oko 14.000 gledalaca.

Veliki je kamen sa srca spao našim "gracijama" nakon trijumfa, usledile su suze radosnice, osmesi, sreća... Stefana Veljković bila je posebno radosna nakon velikog trijumfa i uspeha, kada je krenulo veliko slavlje uz stisnute zube i pesnicu, tri puta se prekrstila sa osmehom na licu.

Trener Španije odao priznanje svojim igračima, a onda progovorio o srpskim

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 08.09.2019. 21:27 Tipičan Skariolo. Serhio Skariolo, Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo Košarkaši Srbije danas su doživeli prvi poraz na Mundobasketu, u drugoj rundi takmičenja bolji od njih bili su Španci koji su slavili sa 81:69. Selektor Španije Serđo Skariolo nije krio zadovoljstvo učinjenim na terenu.

Ovo veče pamtiće odbojkašice Srbije zauvek. Neverovatne reakcije u hali su išle od skandiranja do zviždanja i sve su bile usmerene protiv srpskih odbojkašica, ali ništa nije moglo da ih omete. Svaka čast.

BONUS VIDEO:

Tumbaković o odbrani Srbije protiv Portugala: “To je proces i moramo da poradimo na tome...”