Nataša Vukoje
Instagram: vukojenatasa
Nataša Vukoje

Instagram: vukojenatasa

Nataša Vukoje, Foto: Instagram: vukojenatasa

Pre sedam godina, nekadašnja košarkašica, Nataša Vukoje je stavila tačku na brak sa političarem Aleksandrom Jugovićem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Kad Imas sve u jednom telefonu! #huaweip9 #hiawei #pic #cellphone #selfie #day? #love #perfect #day #newbeginning #stateofmind

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on Oct 18, 2016 at 3:59am PDT

Nedavno se udala za španskog sportskog menadžera Horhea Mendeša i počela je da se bavi spiritualnim i duhovnim stvarima.

Nakon sportske karijere i manekenstva Nataša Vukoje je sada praktičar rekonekcije i kundalini joga učitelj. Iako se udala za Španca, Nataša živi i radi u Beogradu, a iz prethodnog braka ima sedmogodišnju ćerkicu Đurđu.

Nataša Vukoje

Alo/M. Jošida

Nataša Vukoje, Foto: Alo/M. Jošida

"Svi prelomni periodi u životu za svakoga su teški i nezaboravni. Sa ove tačke gledišta, to je najdragoceniji period u mom životu. Tada su nastale najveće promene, tada sam se zapitala ko sam ja, šta želim od sebe i svog života, tada sam upoznala sebe. Kada se donose odluke u teškim trenucima, često je to kombinacija hrabrosti, odvažnosti, malo ludosti i mnogo intuicije. Baš zbog toga ih i zovem nezaboravnim trenucima", kaže Nataša.

Iako joj je pre sedam godina propao brak, ona je u novonastalim okolnostima otkrila da uvek može da se krene od početka.

"Da mi je neko rekao pre sedam godina da ću nositi belo od glave do pete, rekla bih mu da je lud! Da mi je neko rekao da ću se buditi u zoru, i uživati dok svi spavaju, rekla bih mu nema šanse! Da mi je neko rekao da ću najviše uživati u kafama koje pijem sama, JA, nikada! Da mi je neko rekao, da ću sama sebi biti najbolja drugarica, počela bih da plačem iste sekunde!!! Od straha! Sva sreća, pa mi niko ništa unapred nije rekao, i sama sam se zaljubila u belo, u zoru, u tišinu... Sva sreća pa sam sama upoznala OVU Natašu, koja je sada moja NAJBOLJA drugarica! (Komplikovana, teška, tvrdoglava… ali je moja! ) A radost još veća jer sam sigurna da me tek čeka dosta toga da upozna - napisala je Nataša Vukoje".