NAJMASOVNIJA AMATERSKA MANIFESTACIJA Plazma podržala "Sportske igre mladih"

Beograd 27. avgust 2018. – Brend Plazma kompanije Bambi ove godine podržao je „Sportske igre mladih“, najmasovnije regionalno sportsko takmičenje za decu uzrasta od 7 do 18 godina.

„Sportske igre mladih“ nisu samo sportska manifestacija, već i edukativni projekat za decu i mlade, koji se ove godine održao u 3 zemlje – Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina. U fokusu projekta su deca osnovnih i srednjih škola, a cilj kompletnog projekta je da se kroz druženje i sport promovišu zdrav način života i pozitivne socijalne vrednosti kao alternativa svim negativnim činiocima koji nas okružuju.

Beker unesrećio Đokovića pred početak US Opena, a onda je saopštio životnu odluku! TO JE TO ODLAZI U LEGENDU!

Vrednosti koje brend Plazma neguje i promoviše, idealno su se poklopile sa ciljem ove tradicionalne manifestacije. Plazma promoviše način života zasnovan na razumevanju, prijateljstvu, poštovanju svih različitosti, tolernaciji i fer igri i takmičenjima.

Plazma
Plazma, Foto: Promo

 

NEĆE NIKO DA "ŠAMARA" RUSE Putin naredio Abramoviču da proda Čelsi, cena 15 puta veća!

„Velika nam je čast što je brend Plazma, kompanije Bambi, uzeo učešće u Sportskim igrama mladih i time nastavio da daje primer uspešne i društveno odgovorne kompanije koja neprekidno ulaže u najmlađe generacije i brine o njihovom kvalitetnom razvoju na različitim poljima“, istakao je Dragan Stajković, Generalni direktor kompanije Bambi.

Dragan Stajković
Dragan Stajković, Foto: Promo

 

"VELIKI ČOVEK" Srbin oduševio Italiju iako je njegov tim izgubio sa 6:1! (VIDEO)

„Sportske igre mladih“ su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Evropi koja pruža priliku deci da potpuno besplatno učestvuju u vrhunsko organizovanim takmičenjima u 10 sportova (mali fudbal, ulična košarka, rukomet, odbojka, tenis, stoni tenis, odbojka na pesku, šah, između dve varte i atletika). Najuspešniji pojedinci i ekipe prošle nedelje su imali besplatno mini letovanje kao učesnici VELIKOG MEĐUNARODNOG FINALA Igara u Splitu.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Najnovije - Alo.rs