Srbija - Hrvatska, rukomet
Alo! M.Metlaš
Srbija - Hrvatska, rukomet

Alo! M.Metlaš

Srbija - Hrvatska, rukomet, Foto: Alo! M.Metlaš

Srbija i Hrvatska su u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u rukometu odigrali nerešeno 25:25. Dvadesetak sekundi pre kraja utakmice Domagoj Duvnjak je dao gol za izjednačenje.

PROČITAJTE JOŠ:

VEČITI BI ZBOG OVOGA BILI IZBAČENI IZ TAKMIČENJA UEFA kaznila Totenhem i Ajaks smešnom cifrom za nerede na utakmicama LŠ!

Hrvatska je vodeća u grupi sa pet bodova ispred Švajcarske (4 boda), Srbije (2) i Belgije (1). U nedelju se igra susret 4. kola, kada će se u dvorani Krešimira Ćosića u 20.30 sastati opet dve komšijske zemlje sa brdovitog Balkana.

Hrvatski reprezentativci bili su srdačno dočekani u beogradskoj Štark Areni, gde su srpski navijači većim delom duela navijali korektno. Nadamo se da će tako biti i u Zadru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

NEK SE VIDI??? #croatiafulloflife❤❤❤

A post shared by Damir Kajba (@damirkajba) on Apr 11, 2019 at 12:15pm PDT

Izabranici Line Červara su posle susreta načinili još jedan lep gest i ''vratili'' svlačionicu u prvobitno stanje. Počistili su za sobom, a prostorije su na kraju blistale.

Fizioterapeut hrvatske reprezentacije Damir Kajba na svom je Instagramu objavio fotografije iz svlačionice nakon što su igrači napustili prostorije. Sjajan primjer drugima.

Bravo za ovaj gest, komšije!