tuča na rukometnoj utakmici
Facebook.com/LTV
tuča na rukometnoj utakmici

Facebook.com/LTV

tuča na rukometnoj utakmici, Foto: Facebook.com/LTV

– Do tuče nije došlo između dva suparnika nego igrača i navijača (roditelja i prijatelja igrača) domaćih sa jedne i Iva i Antonija Dragića sa druge strane, potpredsednika i kondicionog trenera dubrovačkog kluba. Ivo je tokom meča sa tribina uputio kritike na račun igrača, to se nije dopalo roditeljima, pa su pale ružne reči. Reagovao je potpredsednikov sin Antonio, nastala je gužva, tada se umešao Ivo i počela je tuča – navodi hrvatski portal „Indeks“.

Kapiten tima iz Dubrovnika Maro Dabelić je bio šokiran dešavanjima.

– Bruka i sramota! Nekoliko igrača se bori za klub i ostavlja srce na terenu. Nismo dobili nijednu kunu već duže vreme i onda stignu uvrede od alfe i omege kluba Iva Dragića i njegovog sina. Sramotno – rekao je Dabelić za televiziju “Libertas” dok se sa tribina čulo „Dragiću odlazi“.

Rukometaši su potom potvrdili da neće igrati za klub dok je tu Ivo Dragić. Da stvar nije bila ni malo naivna potvrđuje i saopštenje policije i potvrda da je trener bio uhapšen.

– U subotu je, u večernjim satima, došlo do fizičkog i verbalnog sukoba između rukovodstva i igrača jednog rukometnog kluba na utakmici u Gospinom polju. Utvrđeno je da je u navedenom sukobu trener kluba (29 godina) napao dva igrača koja su lakše povređena tom prilikom. Zbog nanošenja lakših telesnih povreda, uz krivičnu prijavu, je predat nadzorniku ove Policijske uprave. Posle njihovog dovođenja u prostorije policije jedan od njih je vređao policijskog službenika. Radi se o čoveku od 60 godina koji je zbog toga prekršajno prijavljen. Policija nastavlja sa istragom posle koje će se utvrditi prekršajna odgovornost učesnika – navodi se u saopštenju.

Bonus video:

PROČITAJTE JOŠ: