Ognjenović: "Nadam se prolasku u polufinale"!

Tanjug/ M. Dr. | sport 2019-09-03 12:26:16 2019-09-03 12:26:16

Meč četvrtfinala između Srbije i Bugarske igra se sutra od 16 sati.

cev.eu

Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović, pred četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva protiv Bugarske, rekao je da ozbiljno treba da shvate rivala bez obzira na to što su ga u grupnoj fazi već pobedili.

Srbija organizuje Svetsko prvenstvo 2023!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 03.09.2019. 10:56 Savsko jezero biće domaćin i naredne godine na dva značajna veslačka nadmetanja, Evropskog juniorskog prvenstva i Evropskih univerzitetskih igara. Ada Ciganlija, Foto: Alo Beograd i Veslački savez Srbije biće domaćini Svetskog prvenstva 2023. godine, odlučeno je danas na Kongresu Svetske veslačke federacije (FISA) u Lincu.

"Sigurno da je meč sa Bugarskom posebnog značaja. Bugarke su nam dobro poznat protivnik. Može da bude opasna stvar ako ih neozbiljno shvatimo, jer smo ih u grupi prilično lako savladale izuzev prvog seta. Mislim da treba da budemo maksimalno ozbiljne i pripremljene dočekamo tu utakmicu", rekla je Ognjenović.

Nestala bivša osvajačica olimpijske medalje!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 22:45 Poslednji put viđena je 23. avgusta za volanom crnog Mercedesa! Blanka Fernandes Očoa, Foto: twitter/deporte_mujer Bivša španska skijašica i osvajačica olimpijske medalje Blanka Fernandes Očoa nestala je i policija za njom traga! Fernandes Očoa nestala je pre više od nedelju dana, preneo je Bi-Bi-Si (BBC) saopštenje španske policije.

Odbojkašice su u drugom kolu EP posle preokreta uspele da pobede selekciju Bugarske 3:1.

"Imaju dobre individualce i najveća opasnost preti od Elice Vasileve i srednjih blokera, koji dobro odrađuju posao", rekla je Ognjenović, koja je istakla da se nada da će četvrfinalnom meču Srbija biti bolja nego u utakmici grupne faze.

PROČITAJTE JOŠ:

"Mislim da ima dosta stvari koje treba da se poprave ako gledamo prvi meč. Dobro su nas pročitale, ali verujem da ćemo biti dosta jače i bolje, nadam se prolasku u polufinale", zaključila je Ognjenović.

Meč četvrtfinala između Srbije i Bugarske igra se sutra od 16 sati.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!

 

Expand player
Pogledajte više