Odbojkašice Srbije
EPA / Kiyoshi Ota
Odbojkašice Srbije

EPA / Kiyoshi Ota

Odbojkašice Srbije, Foto: EPA / Kiyoshi Ota

* EP održva se od 23. avgusta do 8. septembra u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Slovačkoj

* Poslednju utakmicu u grupi, srpske odbojkašice odigraće 29. avgusta protiv domaćina Turske

*  Srbija će prvi meč odigrati sutra protiv Finske od 16 sati

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutra započinje odbranu titule na Evropskom prvenstvu utakmicom protiv reprezentacije Finske.

Aktuelne svetske i evropske šampionke igraće u grupi A u Ankari, a pored Finske rivali će im biti još Bugarska, Francuska, Grčka i Turska.

Legenda menja legendu, Srbija ima NOVOG ODBOJKAŠKOG SELEKTORA!

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 13:48 Želimo mu sreću. Slobodan Kovač, Foto: Odbojkaški savez Srbije Proslavljeni reprezentativac Slobodan Kovač imenovan je za novog selektora Srbije, saopšteno je danas iz Odbojkaškog saveza Srbije (OŠ). On je na toj funkciji zamenio nekadašnjeg saigrača Nikolu Grbića, koji je raskijnuo saradnju sa OŠ nakon neuspeha na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju u Bariju.

Tim selektora Zorana Terzića, koji će krenuti u odbranu šampionske titule osvojene pre dve godine na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji, čine tehničari Maja Ognjenović i Slađana Mirković, korektori Ana Bjelica i Tijana Bošković, libera Silvija Popović i Teodora Pušić, srednjaci Stefana Veljković, Maja Aleksić i Mina Popović, primači Brankica Mihajlović, Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Bojana Milenković i Katarina Lazović.

Srbija ce prvi meč odigrati sutra protiv Finske od 16 sati, a dva dana kasnije odmeriće snage sa Bugarskom u istom terminu.

Treća utakmica grupne faze očekuje ih u ponedeljak 26. avgusta protiv Francuske, dok će u sredu snage odmeriti sa Grčkom.

Poslednju utakmicu u grupi, srpske odbojkašice odigraće 29. avgusta protiv domaćina Turske.

EP održva se od 23. avgusta do 8. septembra u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Slovačkoj.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda