Srbija - Kenija
fivb.org
Srbija - Kenija

fivb.org

Srbija - Kenija, Foto: fivb.org

Odbojkašice Srbije savladale su Keniju sa 3:0 (25:13, 25:11, 25:17) i ostvarile prvu pobedu na Svetskom kupu. Aktuelne šampionke Evrope i sveta zabeležile su prvi trijumf posle dva uvodna poraza, od Brazila i SAD.

Rutinska pobeda Srbije protiv Slovačke za nastavak pobedonosnog niza!

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 15.09.2019. 20:42 Ubedljiva pobeda naših odbojkaša. Srbija - Slovačka, Foto: Foto / cev.eu Muška odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Slovačku sa 3:0 u setovima (25:19, 25:20, 25:21) u meču grupe B Evropskog prvenstva. Izabranici Slobodana Kovača do maksimalne pobede stigli su rutinski, a Slovaci su bili konkurentni jedino u prvom delu prvog i trećeg seta.

Kenijke su dobro otvorile meč i povele sa 5:3, ali je usledila serija Srbije od 7:0 kojom je praktično rešen prvi set. U drugom setu postojao je samo jedan tim, pošto su u tom delu igre naše odbojkašice izgubile svega 11 poena.

Čitavu trku je bio u zaostatku a onda

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 15.09.2019. 17:51 Poznato je da je Mark Markes pravi "predator"! Markez, Foto: EPA-EFE/ALESSIO MARINI Španski motociklista Mark Markes uspeo je da pobedi na trci za Veliku nagradu San Marina, iako je gotovo čitavu trku bio u zaostatku. Aktuelni šampion je napravio veliki korak ka osvajanju svoje osme titule u karijeri 77.

Kenijke, koje u prva dva meča nisu ni u jednom setu uspele da uzmu više od 20 poena po setu, nisu to uradile ni u finalnom setu protiv Srbije kada su stigle do 17 osvojenih poena.

Srbija ostaje bez predstavnika u Ligi šampiona

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 14:22 Šteta... Crvena zvezda, vaterpolo, Foto: VK Crvena zvezda Vaterpolisti Crvene zvezde i Šapca izgubili su u kvalifikacijama za Ligu šampiona, čime su ostali bez šanse za plasman u elitno vaterpolo takmičenje. Zvezda je posle poraza od Pajs d'Aksa i Jadrana, doživela neuspeg i u meču protiv i grčkog Vuljegmenija - 8:3.

Ponovo najbolja kod Srbije bila je kapiten Ana Bjelica, koja je blistala treći meč zaredom. Ovoga puta nisu je ispratile su je Bjanka Buša i Katarina Lazović, a odličnaje bila i Maja Aleksić.

PROČITAJTE JOŠ:

Naredni protivnik ekipe koju na ovom takmičenju sa klupe predvodi Aleksandar Vladisavljev je reprezentacija Argentine, a taj meč na programu je u sredu od 4 sata ujutru.

BONUS VIDEO:

Mina Popović za Alo o teškom turniru i tituli