Marta Batinović
youtube/Ovidiu Toma
Marta Batinović

youtube/Ovidiu Toma

Marta Batinović, Foto: youtube/Ovidiu Toma

Hrvatska rukometašica, Marta Batinović odlučila je da će ubuduće braniti mrežu reprezentacije Crne Gore!

Prema pisanju  “Sportske novosti” na njenu odluku je definitvno uticala i činjenica da je pet godina igrala u podgoričkoj Budućnosti!

PROČITAJTE JOŠ:

Tek što se vratila na teren, pošto je postala majka, u dresu rumunske Valcee, sada želi na Olimpijske igre!

"Jednostavno, ne znam da li me neko voli ili ne. I da li će me osuditi zbog ovoga. Znam zbog čega sam izabrala Crnu Goru. Dobila sam veliku priliku i prihvatila je" - rekla je Marta za “Pobjedu” i nastavila:

"Poznajem dosta devojaka koje su promenile državljanstvo. Ovo je možda “bum” jer sam iz Hrvatske, ali nije za mene i moju porodicu. Nikad nismo bili takvi".

Ona se afirmisala igrajući za Podravku u periodu od 2006. do 2013. godine

"Želim da branim najbolje što mogu, a ne da razmišljam da li sam iz Hrvatske, Srbije ili Avganistana. Želim da pobeđujem i želim na Olimpijske igre".

Nadal u suzama, blizu Madrida otkrivena i javljena tragedija! Mnogo podrške je potrebno porodici

AUTOR: Telegraf/S.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 09:37 Neka joj je večna slava. Blanka Fernandez Očoa, Foto: EPA/Ballesteros Prva osvajačica medalje za Španiju na Zimskim Olimpijskim igrama, Blanka Fernandez Očoa, pronađena je mrtva nakon višednevne potrage. Cela Španija je potresena ovom vešću, a svoje emocije za publikom podelio je i najbolji španski teniser Rafael Nadal.

Kako sama ističe, u jednom trenutku je odnos sa hrvatskom reprezentacijom zahladneo i više se  nije odazivala na pozive iz reprezentacije.

"Dogodio se jedan veliki nesporazum. Bila sam usred najtežeg razdoblja u životu, umrla mi je mama i nisam se osećala dobro, a trebalo je da igram za Hrvatsku. Otkazala sam jer sam samo htela da buem kod kuće. Za mesec dana opet je bilo reprezentativno okupljanje, ali sam dobila temperaturu. Valjda se organizam iscrpeo posle majčine smrti... Išla sam i pod temperaturom, ali da skratim priču, nisu mi verovali! I onda sam rekla da mi ne trebaju ljudi koji mi u tom delikatnom trenutku nisu verovali" - rekla je Marta.

BONUS VIDEO

Đorđević o utakmici sa Portorikom: Daju sve od sebe da pobede kada obuku dres