Nekada sam bio najjači čovek na svetu, a danas ne mogu ni da hodam (FOTO)

Alo.rs/M.D | sport 2020-09-21 19:12:23 2020-09-21 19:12:23

Ime Ronija Kolemana je jedan od sinonima bodibildinga

Instagram.com/RonnieColeman

Reč je o čoveku koji je do neslućenih visina popularizovao ovaj sport i stavio ga najviše grane, a sebe u probleme. Danas to skupo plaća, a evo i zašto.

Ovaj 56-godišnji Amerikanac može da se pohvali da je osam puta pobedio na elitnom takmičenju koje okuplja najbolje bodibildere sveta i nema tog časopisa o vežbanju, čiju naslovnu stranu nije ukrašavala njegova ličnost tih godina.

Za put do vrha i slave potrebno je mnogo odricanja, a i što se tiče bodibildinga, korištenje nekih zabranjenih sredstava. Ljudsko telo ima granice i nekada ne može da podnese sve te napore, a to je na svojoj koži osetio legendarni Koleman.

Godine treninga učinile su svoje, pa je Koleman na svom Instagram profilu otkrio kako već godinama muku muči s bolovima u kolenima i leđima i da je imao tri operacije vredne dva miliona evra kako bi mogao da hoda, ali sve se zakomplikovalo i jedno vreme nije mogao čak ni da stoji.

"Smatram da operacije nisu prošle kako su trebale i sve je dovelo do toga da više ne mogu da stanu ni na noge. Morate da shvatite da mi nije lako, da je svaka operacija vrlo teška i da jedna košta oko 500.000 dolara. Samo na posljednje tri sam potrošio oko dva miliona dolara i posle svega svejedno ne mogu da stojim, ali neću se predavati i dalje ću se boriti, uz vašu podršku" napisao je Koleman na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više