Mihael Šumaher
(AP Photo/Ben Curtis, File)
Mihael Šumaher

(AP Photo/Ben Curtis, File)

Mihael Šumaher, Foto: (AP Photo/Ben Curtis, File)

Sve manje i manje informacija stiže o stanju Mihaela Šumahera, a najnoviju je otkrio Žan Tod, bivši trofejni direktor Ferarija!

Ovaj čelnik Svetske automobilske federacije je u intervjuu za "The Daily Mail" otkrio da je nedavno video Šumahera!

"Video sam Mihaela prošle nedelje. Bori se! Nadam se da će ga i svet videti uskoro! On i njegova porodica ulažu mnogo truda da se to dogodi" - optimističan je 74-godišnji Francuz po pitanju oporavka slavnog Nemca!

Legendarni sedmostruki šampion sveta se oporavlja od posledica pada na skijanju 29. decembra 2013. godine, posle kog je imao nekoliko operacija glave i 254 dana provedena na intenzivnoj nezi u bolnici.

Šumaher je prošlog meseca trebalo da ode na operaciju matičnih ćelija, ali je ona odložena zbog pandemije koronavirusa!

O najboljem vozaču Formule 1, Tod kaže da je nezahvalno govoriti o tome:

"Tu su Huan Manuel Fanđo, Ajrton Sena, Džim Klark i Mihael. Mislim da se može pričati samo o najboljem u određenoj generaciji" - smatra Tod.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

ana

19.07.2020 12:31

To bi nas sve obradovalo.

netjk

20.07.2020 13:18

@ana - za 7 godina ni jedna slika ili poruka od shumahera, inace javna tajna je da je biljka koja cak ne moze ni da govori vec je uvek neko pored nejga da ga nahrani, presvuce... za ovavoe tekstove nekada je shumaherova porodica tuzila novinare za iznosenje licnih stvar porodice shumaher, a sada vidim cute, ocigledno izvor finansija presusio te ce doci i taj trenutak kada ce napokon morati da pokazu shumahera u pravom stanju ali znajte da ce tada snositi posledice od listova koje su tuzilli za lazi