Odbojka Crvena zvezda
okcrvenazvezda.com
Odbojka Crvena zvezda

okcrvenazvezda.com

Odbojka Crvena zvezda, Foto: okcrvenazvezda.com

Odbojkaši Crvene zvezde ostvarili su prvi trijumf u novoj sezoni. Crveno - beli su u 2. kolu Superlige Srbije savladali Novi Pazar sa 3:0, po setovima je bilo 25:21, 25:19, 25:18.

Legendarni Bolt partijao do zore pa uhvaćen u masovnoj tuči sa "istočnoevropljanima"! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.10.2019. 13:06 Kad se pretera u izlasku! Jusein Bolt, Foto: AP Photo/Martin Meissner, File Bivši Olimpijski trkač, Jusein Bolt, uhvaćen je u masovnoj tuči koja se dogodila u jednom londonskom klubu!

Sredinom prvog seta odbojkaši Zvezde su stekli šest poena prednosti 18:12, ali su gosti uspeli da smanje na 19:17. Sa četiri vezana poena na servis Marka Sinđelića, Zvezda je ponovo napravila veliku razliku koju je pretvorila u vođstvo od 1:0 – 25:21.

Istorija ispisana, granica je probijena! Kipčoge ušao na velika vrata besmrtnih! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.10.2019. 10:49 Svaka čast! Elijud Kipčoge, Foto: AP Photo/Michael Sohn Kenijski atletičar Elijud Kipčoge pomerio je granice ljudske izdržljivosti i snage! On je u Beču istrčao maraton za svega sat, 59 minuta i 40 sekundi!

Novi Pazar je pravio mnogo više grešaka u drugom setu, pa je Zvezda to bez većih problema iskoristila i stigla do 2:0 – 25:19. Slično je bilo i u trećem setu tako da je Crvena zvezda stigla do ubedljive pobede osvojivši treći set 25:18.

PROČITAJTE JOŠ:

Najefikasniji na meču bio je Lazar Dodić sa 17 poena, dok je Luka Tadić osvojio 10 poena. Narednog vikenda na programu je 3. kolo Superlige Srbije kada će Crvena zvezda gostovati Mladom radniku u Požarevcu.

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno za Alo Uroš Kovačević o čestitkama koje je dobio za osvajanje Evropskog prvenstva!