Mihaeil I Korina Šumaher
(AP Photo/Daniel Maurer, File)
Mihaeil I Korina Šumaher

(AP Photo/Daniel Maurer, File)

Mihaeil I Korina Šumaher, Foto: (AP Photo/Daniel Maurer, File)

Legendarni Mihael Šumaher je  pre pet godina doživeo nezgodu na skijanju tokom odmora sa sinom u francuskim Alpima. Nemac je tada otišao na neoznačeni deo staze i nezgodno pao tom prilikom povredivši glavu. Njegovo zdravstveno stanje je tajna, a bivši menadžer Vili Veberu smatra da supruga Mihaela, Korina krije pravu istinu o tome!

PROČITAJTE JOŠ:

Veber tvrdi kako Korina krije pravu istinu o zdravstvenom stanju njenog muža kao i da se plaši da sve ne izađe na videlo:

"Voleo bih da ga vidim, da mu stisnem ruku. Ne znam u kakvom je stanju. Korina mi ne dozvoljava da ga vidim. Ona se verovatno boji da ću odmah shvatiti što se događa i svima otkriti istinu"- rekao je Veber.

Menadžer legende Formule 1 tvrdi da Korina Šumaher ne želi da se sazna prava istina

AUTOR: Alo.rs/ F.R. DATUM I VREME: 12.11.2019. 16:30 "Ne znam u kakvom je stanju trenutno", izjavio je menadžer Mihaela Šumahera Vili Veber. Šumaher, Foto: Tanjug Shizuo Kambayashi Veber tvrdi da ponašanje supruge Mihaela Šumahera dovodi do sumnje o verodostojnosti informacija koje dopiru u javnost o njegovom zdravstvenm stanju.

Korina je pokušala da demantuje optužbe bivšeg Šumaherovog menadžera:

"On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, sledimo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi radimo. Tako osetljivu temu kao zdravlje držimo u privatnosti jer on to želi" - rekla je Korina koja je na ovaj način potvrdila da se krije njegovo zdravstveno stanje!

O Mihaelu se malo toga zna, u javnosti nije viđen još od nesreće, a sa obzirom na veoma malo informacija o njegovom zdravstvenom stanju, njegovi fanovi spekulišu o najgorim mogućim situacijama.

Bivši šef Ferarija i predsednik FIA, Žan Tod ga najčešće posećuje a jednom prilikom je izjavio da su gledali zajedno trku Formule 1!

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"