MILION EVRA VREDNA ZLATNA MEDALJA! Komšije u ŠOKU! Legendarna atletičarka više ne želi da nastupa za Hrvatsku! (VIDEO)

Ona je glavni hrvatski adut za medalju!

Sandra Perković
Sandra Perković, Foto: AP Photo/Martin Meissner

Sandra Perković je šokirala javnost izjavom da razmatra mogućnost da nastupa pod nekom drugom zemljom, u godini uoči Olimpijskih igara.

"U narednih nekoliko meseci videćemo šta je s nastavkom naše karijere. (Trener) Edis (Elkasović) prima četiri hiljade kuna (oko 540 evra), čovek je odlučio da ode, a ja ga ne krivim. Postoji mogućnost da odem za njim, a to ne bi bilo dobro za Hrvatsku, za mene. Ako on ode, neće me trenirati. Ko će? Niko. Mogla bih sve završiti", rekla je dvostruka olimpijska šampionka u bacanju diska i najuspešnija atletičarka Evrope svih vremena. 

Njih dvoje su sarađivali od 2013., a zajedno su osim pomenuta dva olimpijska zlata osvojili i dva svetska i pet evropskih uz pregršt drugih medalja sa brojnih takmičenja. 

Ona je temelj četvorogodišnjeg olimpijskog ciklusa, glavni adut za medalju, a sada je taj projekat doveden u pitanje.

NI MIK DŽEGER MU NIJE RAVAN! Nole kao rok zvezda izašao na trening, a onda je poveo navijanje sa "meksičkim talasima"! (VIDEO)

Svi su zatečeni njenom izjavom a pogotovo predsednik Olimpijskog komiteta Hrvatske Zlatko Mateš.

"To je rekla? Ne, nisam znao i ovo je iznenađenje. Ni u jednom trenutku nismo obavešteni da postoji bilo kakav problem. Edis je u programu vrhunskih trenera, Sandra dobija i dobiće sve što joj pripada. Za ovo prvi put čujem i za sada ne znam šta bih rekao. Da je stvar u novcu, verujem da bismo za to znali, da bismo razgovarali", rekao je Mateša.

ZVEZDAN TERZIĆ O PRETHODNOJ SEZONI I DUGU! Zvezda je u Ligi šampiona napravila najveći uspeh srpskog fudbala svih vremena

Izjava predsednika AK Mladost Franje Pavlovića je i najbolje dala objašnjenje o ovoj izjavi poznate atletičarke:

"Znate da zlatna medalja u Azerbajdžanu košta milion evra", rekao je Pavlović.

Povezane vesti

 • Korisnik: Srbin
  26/05/2019 - 11:24
  Na ovim prostorima države potcenjuju sportiste, pa se čude što odu kad im neka druga država pruži neuporedivo bolje uslove. Tuga je što neka druga država mora da ponudi mnogo više novca da bi domaći eventualno digli platu. A bez toga bi i 200e bila puna kapa...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi