Kineskinje trče u suprotnom smeru
Printscreen Youtube / Andy Yip
Kineskinje trče u suprotnom smeru

Printscreen Youtube / Andy Yip

Kineskinje trče u suprotnom smeru, Foto: Printscreen Youtube / Andy Yip

Kineska ženska štafeta postala je hit na društvenim mrežama nakon neverovatne greške u finalu trke 4 x 100 metara na Svetskom prvenstvu u Dohi.

PROČITAJTE JOŠ:

Kineskinje su pogrešile u zadnjoj promeni jer nisu u predviđenom prostoru izmenile štafetu, a onda je nastao haos. Kad su shvatile da nisu na vreme izmenile štafetu, Kineskinje su otrčale desetak metara unazad da izmene štafetu u dozvoljenom prostoru.

No, onda su shvatile da moraju da vrate na početak dozvoljenog prostora, ali ih je to zbunilo jer više nisu znale koja devojka mora biti ispred koje u trenutku predaje. Stale su na stazu i raspravljale šta da rade pa se vratile još par metara unazad i konačno predale štafetu.

Devojka koja ju je uzela je ponovno stala i pitala drugu što da radi, a onda joj je ova rekla da krene. Kineskinje nisu odustajale jer su želele da završe trku kako bi se kvalifikovale na Olimpijske igre.

Seks afera sa poznatom političarkom o kojoj se i danas priča, srpski zlatni odbojkaš sve otkrio! (FOTO)

AUTOR: Telegraf/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 17:04 Bilo je simpatično. Aleksandar Atanasijević, Foto: EPA/Yoan Valat Zlatni srpski odbojkaš, Aleksandar Atanasijević, bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf Orlova na Evropskom prvenstvu. On je nakon velikog uspeha otkrio neke detalje koji su mnoge zanimali.

No, u celom tom metežu nisu na dobrom mestu predale štafetu pa su diskvalifikovane.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!