VELIKE MUKE LEPE ATLETIČARKE Imam 38 godina i još uvek sam nevina! Niko ne želi da izađe sa mnom! (FOTO)

- Ne znam zašto me Bog još uvek nije blagoslovio brakom. Mnogi muškarci mi se sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvereni da će mi promeniti stav - rekla je poznata američka atletičarka.

Lolo Džons
Lolo Džons, Foto: Instagram.com/LoloJones

Lolo Džons jedna je od najlepših atletičarki, jedna od onih koja privlači pažnju na stadionima, a posebno ju je privukla priznanjem da još uvek nije vodila ljubav, iako ima 38 godina. Razlog je taj što to želi da učini tek kada se uda.

- Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek se završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da prvi put imam se*s tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - požalila se.

To priznanje joj baš i nije pomoglo. Zgodna Amerikanka je nedavno otkrila kako joj zbog te izjave sada još više pati ljubavni život i da joj je još teže da pronađe dečka.

- To je bila greška. To mi je ubilo sve sastanke nakon toga. Nisam uopšte imala šanse. Pre bih uvek razmišljala. 'Okej, kako da mu kažem'. 'Hoću li pričekati dok ne shvati mene kao osobu ili da samo bacim bombu?' - priča Lolo.

Lolo Džons
Lolo Džons, Foto: Instagram.com/LoloJones

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelepoj atletičarki je bronza pobegla za deset stotinki, a većinom je u centru pažnje zbog svog predivnog izgleda, ali naravno i zbog svojih trkačkih sposobnosti. Džons je jedna od retkih sportistkinja, koja je predstavljala SAD na zimskim i letnim OI. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m sa preponama, a u Sočiju se 2014. godine takmičila u bobu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Pre quarantine vs after. Hair, nail, eyebrow salons all closed. Do you want to FaceTime? No. The answer is no.

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

Smatra kako joj je nevinost više odmogla nego pomogla u karijeri.

- Seks vam zapravo pomaže kao sportisti. Dobar je za vaše hormone. Dakle, ja sam u nepovoljnom položaju.

Od svoje zamisli da nema seksa pre braka i dalje ne odustaje.

- Ne znam zašto me Bog još uvek nije blagoslovio brakom. Mnogi muškarci mi se sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvereni da će mi promeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti seksa pre oltara - kaže nezadovoljna Džons.

Ne brine je nimalo što joj je već 38 godina, a noć u kojoj će izgubiti nevinost zamišlja kao posebnu sa romantičnim ugođajem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Channeling Lara Croft vibes but with a tan #tombraider

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

- Nevinost je poklon koji želim da dam budućem suprugu. Ali shvatite, ovo putovanje je tako teško. Ovo mi je najteža stvar u životu. Teže od treninga za Olimpijske igre i od završetka školovanja - kazala je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi