Predstavnici Visoke sportske i zdravstvene škole
Alo!
Predstavnici Visoke sportske i zdravstvene škole

Alo!

Predstavnici Visoke sportske i zdravstvene škole, Foto: Alo!

Visoka sportska i zdravstvena škola Beograd, okupiće ugledne stručnjake iz oblasti sporta, rekreacije i zdravlja koji će se baviti svim aktuelnim temama koje su bitne za kvalitet života i rada, sportista, rekreativaca. 

PROČITAJTE JOŠ:

RAZMENA I UNAPREĐENJE ZNANJA Treća međunarodna naučna konferencija “SPORT, REKREACIJA, ZDRAVLJE”

PREDSEDNIK FIA U POSETI AMSS Tod: Drago mi je što sam među prijateljima

MINISTAR OMLADINE I SPORTA U POSETI KIM Udovičić u Kosovskoj Mitrovici uručio stipendije mladima

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 10. maja, u Hotelu „M“, sa početkom u 10 časova.

Prvo predavanje održaće, mr Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije na temu "Savremene tendencije u vrhunskom sportu". Predavanja će održati i gosti sa Univerziteta iz Ljubljane, prof. dr Milan Čoh, iz Skoplja, prof. dr Bujar Saiti, prof. dr Goran Tulić ispred Medicinskog fakulteta u Beogradu, prof.dr Nenad Dikić, ispred Antidoping agencije Srbije, dr Marija Zegnal Koretić, iz Čakovca, dr Miroslav Marković, ispred Zavoda za unapređenje vaspitanja i obrazovanja Beograd i dr Jelena Ivanović ispred Zavoda za sport i medicinu RS.
Naučne radove prijavilo je još 67 autora, učesnika Konferencije, profesora, doktoranata i sportskih i zdravstvenih radnika iz Turske, Bugarske, Brazila, Rumunije, Hrvatske, BIH, Slovenije i Srbije.
Zanimljivo predavanje se očekuje i od profesora Branka Boškovića na temu "Primena realnog aikida u obuci pripadnika specijalnih jedinica Vojske Srbije".