JEDINSTVENO I SPEKTAKULARNO! Dosad nevidjeni detalji noćne trke na aerodromskoj pisti (VIDEO)

Ove godine učestvovalo je oko 1000 rekreativaca iz zemlje i regiona.

2. BEG Runway Run trka na aerodromu "Nikola Tesla", Foto: Alo! M.Metlaš

* Druga BEG Runway Run trka održana je u noći između 8. i 9. juna

* U muškoj konkurenciji pobedio je Nemanja Cerovac

* U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Teodora Simović

Proslo je nesto vise od mesec dana od spektakla na aerodromu kada je održana druga BEG Runway Run trka u organizaciji Beogradskog maratona. Beogradski maraton objavio je fantastičan video sa nekim detaljima koji nisu viđeni do sada.  

ONA JE RAJ ZA OČI NA TRENINGU, ALI I U KUĆI Ivana Španović uslikana na stolici, donji ugao - SA LIZALICOM! Internet bukvalno poludeo za njom (FOTO) 

U izvanrednoj atmosferi i zabavi, uz vrhunsku muziku, bubnjare, uz vatromet i vodene topove koji su podržavali sve učesnike, a onda i pobednike održan je ovaj jedinstven i nezaboravan događaj uz učešće vrhunskih takmičara iz Srbije i oko 1000 rekreativaca iz zemlje i regiona.   

"Verujemo da će naredno izdanje BEG Runway Run trke doprineti daljoj promociji Beograda, Aerodroma Nikola Tesla Beograd, kao i daljem razvoju trkačkog pokreta u Srbiji“ , izjavio je između ostalog Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona. 

Na drugoj BEG Runway Run trci, u muškoj konkurenciji, titulu osvojenu prošle godine odbranio je Nemanja Cerovac, dok je u ženskoj konkurenciji pobedila je Teodora Simović. 

BONUS VIDEO:

Zlatni vaterpolitsa Nikola Jakšić - gost alo.rs

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi