VATERPOLISTI
Youtube/ Al Jazeera Balkans
Srpski vaterpolisti napadnuti u Splitu

Printscreen:Youtube

Srpski vaterpolisti napadnuti u Splitu, Foto: Printscreen:Youtube

Neke stvari nisu za sprdnju. Humor je jedno, a odsustvo pameti nešto potpuno drugo. Scene sa karnevala u gradiću pored Splita su sve, samo ne smešne.

Tamo su muškarci obučeni u crveno-bele dresove skakali u more i molili za pomoć... Aluzija više nego jasna - ismejavanje huliganskog napada na vaterpoliste Crvene zvezde.

Sa razglasa se čula Bajagina pesma "Zvezda". Ljudi se sedili u dresovima srpskog kluba ispod suncobrana i potom su ih napale neke osobe u crnom, da bi jedan od njih skočio u more... Tako je izgledao karneval u Kaštel Sućurcu kod Splita.

Direktor Crvene zvezde Igor Milojević na internetu je video performans u Hrvatskoj.

- Nemam neki komentar zaista. Nisam psihijatar, ovo je pitanje za stručanjaka, jer je potrebno ukazati pomoć - poručio je Milojević za Kurir.

Da li ima uopšte smisla više ići u Split i igrati tamo bilo kakve utakmice, uptali smo čelnika Zvezde.

- Neka se jave kada ozdrave. Dakle, najpre kod doktora, pa onda možemo da pričamo o svemu ostalom. Uostalom, lepo im je Dule Savić rekao - zaključio je direktor vateprolista crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsećamo, Dule Savić je održao komšijama lekciju iz istorije posle vesti o prebijanju vaterpolista Crvene zvezde u Splitu.

- Morate njima pomoći da ozdrave, nažalost. Ja bih voleo da smo mi dobre komšije. Ali, kada bi oni bili deseti deo prema nama iskreni, koliko smo mi prema njima, ovde bi moglo normalno da se takmiči. Ali, nema leka - pričao je Savić.