Berni i Fabijana
Profimedia
Berni i Fabijana

Profimedia

Berni i Fabijana, Foto: Profimedia

Ko kaže da se u ovim turobnim vremenima ne događaju čuda, pošto teško da bismo drugačije mogli da nazovemo vest koja je stigla u petak ujutru - Berni Eklston (89) dobiće u julu sina!

Deseti najstariji tata u istoriji sveta!

Kada se Fabijana bude porodila u julu, Berni će postati deseti najstariji otac na svetu! Rekord drži Amerikanac Džesi Smit, koji je imao 101 godinu kada mu je supruga Ana (38) rodila blizance 1949. godine!

Neverovatno, ali istinito, tek njegove tri ćerke Debra (65), Tamara (35) i Petra (31) dobiće i mlađeg brata! Inače, ovaj milijarder je pre veze sa Fabijanom, majkom troje dece, bio u braku sa vršnjakinjom Ajvi Bamford (90), ali i sa Slavicom Radić (62).

PRVA SUPRUGA: Ajvi Maford (90

VENČALI SE: 1952.

RAZVELI SE: Nema tačnog datuma

DECA: Debora (65)

Eklston smatra da nije ništa neobično što postaje otac u 90. godini života!

Berni Eklston

Photo

Berni u Ajvi, Foto: Photo

 - Ne znam što se čudite? Nemam posao već neko vreme, pa sam imamo dosta slobodnog vremena da napravim dete. Veoma sam srećan zbog moje supruge koja je čekala na ovo godinama. Nije mi ništa teško što ću ponovo imati bebu, pa brinuo sam i o unučićima - rekao je Eklston za „Delji mejl”.

DRUGA SUPRUGA: Slavica Radić (62)

VENČALI SE: 1985.

RAZVELI SE: 2009.

DECA: Tamara (35) Petra (31)

 

Berni i Slavica

EPA

Berni i Slavica, Foto: EPA

Okad je odlučio da prepusti mlađima brigu o Formuli 1, veliki zavodnik sa trećom suprugom živi u Sao Paulu na jednom ranču.

TREĆA SUPRUGA: Fabijana Flosi (44)

VENČALI SE: 2012.

RAZVELI SE: Možda i neće?

DECA Sinčina na putu

Sada je mnogo manje na naslovnim stranama u odnosu na period kada je bio aktivan u „najbržem cirkusu na svetu“, a poslednji put bio je na naslovim stranama kada mu je oteta tašta u Brazilu.