Čuveni Crnogorac igrao za Partizan i Zvezdu, a sad pljunuo na Srbiju i izvređao je najstrašnije! Ovakvo licemerje niste čuli

Alo.rs/S.M. | sport 2019-10-28 14:30:59 2019-10-28 14:30:59

Nije mu bila potrebna ova izjava.

TV printscreen

Predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda kaže da je za njega poražavajuće kada vidi da deca po ceo dan gledaju u telefone. Prava je sreća, kaže, videti danas dete koje se uspešno bavi sportom. Međutim, Kapisoda je u svojoj izjavi stigao da uvredi Srbiju i pomene takozvani "šund" koji stiže iz naše zemlje.

“Neki rijaliti šou vaspitava generacije i taj po meni srbijanski šund, nažalost, godinama vaspitava generacije. Mislim da ima jedan određeni broj dece koja vole i koja su predodređena za sport”, naveo je Kapisoda, gostujući u Jutarnjem programu TVCG.

PROČITAJTE JOŠ:

On misli da su deca sa ovih prostora čak i fizički dominantnija i kako dodaje trebalo bi ih stalno usmeravati da se bave sportom.

“Opasno je ovo doba i izazovi su veliki. Sreća je videti dete koje je uspešno u sportu”, navodi Kapisoda.

On ističe da među mladim rukometašima i rukometašicama ima talentovane dece. Podsetimo, sam Kapisoda je uspešno nastupao za reprezentaciju SR Jugoslavije, kao i za beogradske klubove Partizan i Crvenu zvezdu. Takođe, on je brat od strica pokojnog Filipa Kapisode, koji je učestvovao u rijalitiju "Veliki brat", a postao najšire poznat kada je ubio Kseniju Pajčin i sebe 2010. godine.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo

 

Expand player
Pogledajte više