UDOVIČIĆ POSETIO ODŽAKE I BAČ Bolji uslovi za sport

Tokom boravka u ovim opštinama, ministar Udovičić je imao priliku da se upozna, obavi korisne razgovore o karijernim i životnim ciljevima i druži na sportskom terenu sa stručnim kadrom i mladim sportistima

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, Foto: Tanjug, Ministarstvo omladine i

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, u okviru programa obilaska lokalnih samouprava širom Srbije, posetio je danas opštine Odžaci i Bač sa ciljem da se na tom prostoru poboljšaju uslovi za bavljenje sportom.

Tokom boravka u ovim opštinama, ministar Udovičić je imao priliku da se upozna, obavi korisne razgovore o karijernim i životnim ciljevima i druži na sportskom terenu sa stručnim kadrom i mladim sportistima iz rukometnog kluba BSK 2012 iz Bačkog Brestovca, fudbalskog kluba Tekstilac iz Odžaka, koji ove godine obeležava 100 godina postojanja, i FK Tvrđava iz Bača, koji proslavlja 110 godina.

"Izuzetno cenim razgovore koje sam danas obavio sa predstavnicima opština i sportskih organizacija Odžaka i Bača. Iskoristili smo priliku da se neposredno upoznamo sa aktuelnim stanjem i postojećim izazovima u razvoju sistema sporta i primeni omladinske politike u ovom kraju naše zemlje, ali i dogovorimo načine na koje ćemo pozitivno uticati na stvaranje što boljih uslova za bavljenje sportom, naročito na školskom i rekreativnom nivou", rekao je Udovičić.

Tom prilikom realizovana je donacija u sportskoj opremi za OŠ "Aleksa Šantić" iz Bača.

Kroz sadržajne razgovore sa predstavnicima opština i sportskim funkcionerima, ministar Udovičić je upoznat sa aktuelnom situacijom u sistemu sporta i uslovima za primenu omladinske politike Vlade Srbije u ovom regionu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi