Igor Kolaković
Foto: EPA/EPA

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Tunis sa 3:0 u meču kvalifikacija za Olimpijske igre i tako došla do prve pobede.

Posle meča, selektor Srbije Igor Kolaković je izneo svoje utiske. 

- Dobili smo lekciju od Turske, ne možemo više da se vratimo u taj meč. Moramo da idemo dalje. Protiv Tunisa smo to i uradili. Isto tako više se ne možemo vraćati ni u ovaj meč koji smo dobili, moramo da mislimo na idućeg protivnika. Pobedom smo malo zalečili rane, ali je svakako pred nama još dosta posla - rekao je Kolaković.

ZALEČILI SMO RANE Kolaković zadovoljan posle prve pobede u kvalifikacijama za Olimpijske igre

Vladimir Marković

 

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Selektor Srbije u čudu posle poraza od Turske u kvalifikacijama za Olimpijske igre

Naredni meč je u utorak od 6.00 protiv Egipta.

- Za igrače će biti korisniji. Mislim da igranje dva dana zaredom iscrpljuje, ali fizički su spremni moji igrači. Tokom slobodnog dana imaće obaveze samo u teretani, pa nas čeka meč protiv Egipta - kazao je Kolaković i dodao:

- Moramo biti sa ovom energijom i sa ovim fokusom kao danas. Naravno, Tunis je slabiji protivnik od Turske, ali danas je osetno bilo drugačije na terenu, lakše smo iograli i lakše osvajali poene. Egipat je prvak Afrike, Tunis nije, to je svakako kvalitetnija ekipa od Tunisa, pa će nam trebati jedan kvalitet više za pobedu protiv njih, nego danas.

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading