NFL
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Youtube

U eksploziji u kući NFL zvezde Kejleba Farlija (24), poginula je jedna osoba, za koju je naknadno utvrđeno da je njegov otac, objavili su američki mediji u utorak. Eksplozija se dogodila u toku noći, u domu igrača Tenesija u gradu Mursvilu, u Severnoj Karolini, a poznati sportista nije bio u kući u tom trenutku, ali jeste bio na imanju. 

Kuća se nalazi kraj jezera i eksplozija se čula u širem okruženju.

-Bilo je oko ponoći kada sam čuo jaku eksploziju koja je potresla kuću. Nisam znao šta je to. Izašao sam, video i druge komšije, obišli smo kraj i videli smo da je ova kuća eksplodirala. Neverovatno je, misliš da ovo ne može da se dogodi. Takve stvari viđaš u vestima stalno, ali ne događa se u tvom kraju - rekao je jedan komšija. 

NFL

Foto: Printscreen Youtube

 

Kuća vredi oko dva miliona dolara, a samo se razvalila u ogromnom, ogromnom bljesku, javili su reporteri. Kuća je posle eksplozije ostala u ruševinama. Bila je velika 6.300 kvadratnih metara i konstatovana je totalna šteta. Uz dom sportiste, uništena su i vozila koja su parkirana ispred kuće.

Vatrogasne i policijske službe potvrdile su da je jedna osoba preminula, a da je druga prebačena hitno u bolnicu, sa povredama koje nisu bile životno opasne.

NEVEROVATNE SCENE SA NFL TERENA Perverzni dekica u akciji (VIDEO)

NFL

Foto: Printscreen Youtube

 

Farli ima 24 godine, od 2021. je u NFL-u i imao je velikih problema sa povredama leđa na koledžu, a onda i kao profesionalac. Još nema ni nagoveštaja zašto se ovo dogodilo i šta je bio uzrok eksplozije u kojoj mu je poginuo otac. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
NFL

Komentari (0)

Loading