Divlji veprovi
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

U Finalu Prve lige Srbije u američkom fudbalu Divlji veprovi iz Kragujevca su na stadionu Sportskog centra „Pampas“ u Donjoj Trnavi savladali Vukove iz Beograda sa 48:7.

Divlji veprovi

grad Kragujevac

 

To je bio povod da Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, organizuje svečani prijem za članove ove ekipe, koja se vratila na tron i od Beograđana preuzela primat, jer sad ima 10 titula, jednu više od najljućeg rivala.

Marko Vujanac i Predrag Stevović

grad Kragujevac

 

- Ovo je najbolji način da proslavimo 20 godina postojanja. Prvo smo osvojili evropsko takmičenje CEFL kup, potom i domaću ligu ubedljivim rezultatom i time stavili krunu na naš dosadašnji rad. Imali smo teških utakmica u ovoj sezoni, ali smo je uspešno završili što pokazuje da smo još čvršća i bolja ekipa jer imamo mnogo mladih igrača, uz nekoliko starijih, pa smo u takvoj kombinaciji ostvarili odlične rezultate - istakao je Marko Vujanac, predsednik kluba Divlji veprovi.

Predrag Stevović je naglasio da je Kragujevac grad sporta i da Kragujevčani s ponosom gledaju na sportski kolektiv koji je ispunio misiju osvajanjem još jednog šampionskog prstena, što grad na Lepenici stavlja na sportsku mapu Srbije.

Predrag Parezanović

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading