"DA NAS BOG SAČUVA OD BESA I GORČINE" Oglasila se porodica poznatog trenera čija ćerka je ubijena
SPD Radnički

U masakru koji je K.K. počinio u sredu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubijen je čuvar i osmoro đaka, a među njima je i nažalost i kćerka Dragana Kobiljskog, slavnog odbojkaša i odbojkaškog trenera koji je radio u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Bračni par se obratio svima.

- Hvala mnogo svima beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli - napisala je neutešna majka na svom nalogu na Fejsbuku i tom prilikom označila i supruga Dragana, nakon čega je stotine ljudi izjavilo saučešće zbog gubitka.

STIGAO IZ RUMUNIJE, NIJE MOGAO DA VOZI Ćerka mu ubijena u masakru na Vračaru: Poznati odbojkaški trener nije progovorio ni reč

Podsetimo, učenik sedmog razreda K.K. je u sredu ujutru ušao u školu sa dva pištolja i počeo je da puca.

Prvo je ubio radnika obezbeđenja D.V. i osmoro đaka, dok je ranio još šestoro učenika i nastavnicu, nakon čega je pozvao policiju i prijavio zločin, a nema ko nije ostao bez reči posle ovakvog krvavog pira.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading