STIGAO IZ RUMUNIJE, NIJE MOGAO DA VOZI Ćerka mu ubijena u masakru na Vračaru: Poznati odbojkaški trener nije progovorio ni reč
SPD Radnički

Devojčica E. K. (14), ćerka nekadašnjeg odbojkaša Partizana i bivšeg trenera Zvezde Dragana Kobiljskog, ubijena je u stravičnom masakru u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Iskusni strateg odmah nakon što je čuo užasne vesti zaputio se u Srbiju, a iz Rumunije ga je dovezao odbojkaš Dušan Stojisavljević, koji nastupa za Zalau.

Tu informaciju otkrio je menadžer kluba Adrijan Feher, koji kaže da će svi iz kluba prisustvovati sahrani nesrećne devojčice.

- I mi smo roditelji i ovakve stvari utiču na sve nas. Dragan Kobiljski je veoma pristojan čovek. Izabrali smo ga kao sjajnog trenera, koji radi sa mnogo energije. U Beograd je otišao sa Dušanom Stojisavljevićem, sa kojim je i ranije sarađivao. Plakao je celim putem, nije mogao da vozi. Svi zajedno iz kluba ćemo otputovati u Beograd na sahranu i probaćemo da mu pružimo svu našu podršku. U zavisnosti od datuma sahrane, odlučićemo kada ćemo igrati utakmice. Njegove ćerke su bile ovde u Zalauu, to su dve uspešne devojke, zbog čega mi je još više žao. Poznavao sam ih i znam kako su divna porodica - poručuje menadžer Adrijan Feher.

STRAŠNA TRAGEDIJA Ćerka bivšeg trenera Zvezde ubijena u masakru u Beogradu

Ovim povodom oglasio se i sportski direktor Zalaua Gabrijel Terheš.

- Svi smo pogođeni ovom tragedijom i ne možemo da nađemo reči da ublažimo bol. Bez pogovora smo prihvatili da sa njim u Beograd ide Dušan. Nismo mogli ni da razgovaramo sa Draganom. Ne možemo da zamislimo kako mu je. Samo bog može da mu pruži malo olakšanja. Potrudićemo se da odložimo meč sa Rapidom. Naši igrači su slomljeni, vesti su čuli na treningu - dodaje Terheš.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.      

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading