OVA UTAKMICA JE PUTOKAZ Đerona otkrio šta je bilo najvažnije u meču protiv autsajdera
Foto: Promo/RSS


Srbija je danas u Novom Sadu pobedila Slovačku 37:26 u meču poslednjeg, šestog kola Druge grupe kvalifikacija za EP. Srbija je i pre meča sa Slovačkom izborila plasman na EP 2024.

- Za psihičku pripremu bilo je važno da pobedom završimo kvalifikacije i uz dužno poštovanje protivnika pokažemo ko je favorit. Posle utakmice kakvu smo odigrali u Finskoj pobediti Slovačku 11 razlike nije mala stvar i čestitao bih momcima na svemu što su večeras prikazali u ovoj sjajnoj atmosferi. Bilo je važno da ne prestanemo da trčimo, da igramo svih 60 minuta, jer ako želimo da se nadmećemo sa jednom Nemačkom ili Norveškom za to moramo da budemo spremni - izjavio je Đerona, prenosi zvanični sajt RSS.

OVA UTAKMICA JE PUTOKAZ Đerona otkrio šta je bilo najvažnije u meču protiv autsajdera

RSS

 

 

Srpski rukometaš Dragan Pešmalbek izjavio je da njegov tim uvek mora da igra na najvišem mogućem nivou.

- Ovo je bila priprema za sve što nas čeka u januaru i zato smo morali da damo gas i da eliminišemo oscilacije iz utakmice sa Finskom. Uvek je prelepo igrati pred svojom publikom i to me je činilo posebno motivisanim, kao i ostatak ekipe - izjavio je Pešmalbek, koji je na večerašnjem meču postigao šest golova.

Srbija je osvojila drugo mesto u Drugoj grup sa 10 bodova, koliko ima i prvoplasirana Norveška. Finska i Slovačka su osvojile po dva boda.
EP će biti održano od 10. do 28. januara naredne godine u Nemačkoj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading