TV LICE Zlatna olimpijka odnedavno ulepšava male ekrane: I novinarstvo pun pogodak
Foto: Promo/Promo Una TV

 

Navikli smo da je godinama viđamo na strelištima s puškom u rukama kako ubija krugove, a od pre nekoliko meseci Ivanu Maksimović Anđušić (32) gledamo u ulozi voditeljke.

TV LICE Zlatna olimpijka odnedavno ulepšava male ekrane: I novinarstvo pun pogodak

Promo Una TV

 

Naša srebrna olimpijka iz Londona 2012. - to je bila 100. medalja za Srbiju, pošto je OKS pravni naslednik Olimpijskog komiteta Jugoslavije - odlično se snašla i u sportskom novinarstvu. U emisiji „Niski start“ na TV Una ima svoju rubriku.

- Oduvek me je privlačila ova profesija. S obzirom na to da potičem iz veoma uspešne sportske porodice, nije mi strana, a čim mi je nedavno pružena šansa, ušla sam u sportsko novinarstvo - priča Ivana za Alo!.

 

 

Mada je uplovila u nove profesionalne vode, ćerka nekadašnjeg zlatnog olimpijca Gorana Maksimovića, takođe strelca, ističe da sa sportskom karijerom nije završila. Uostalom, nedavno je prvi put posle 2020. i dobrovoljnog povlačenja iz takmičarskog ritma ponovo uzela pušku u ruke.

 

 

- Streljaštvu sam se vratila krajem prošle godine, a nedavnim osvajanjem srebrne ekipne medalje na Evropskom prvenstvu pokazala sam da su mi ciljevi i dalje visoki, a to je sad plasman na Olimpijske igre u Parizu 2024.

TV LICE Zlatna olimpijka odnedavno ulepšava male ekrane: I novinarstvo pun pogodak

Alo!

 

Rođendan kad Danilo napada Real

Poznato je da je Ivana navijač Crvene zvezde, ali je nedavno sa sinovima zdušno bodrila Danila u Madridu, gde je Partizan dvaput pobedio u četvrtfinalnoj seriji Evrope. Zanimljivo, 2. maja, kad crno-beli i „kraljevići“ budu igrali treći meč, ona će napuniti 33 godine. Možda njen rođendan donese sreću suprugu da sa saigračima još jednom savladaju Real i plasiraju se na fajnal-for u Kaunasu.

 

Zbog klupskih obaveza supruga Danila Anđušića, koga sa saigračima iz Partizana čekaju mečevi protiv Reala u Beogradu, praznik rada provešće u Beogradu.

- Za Prvi maj ćemo posle dužeg vremena biti u Srbiji, u krugu porodice i prijatelja - poručuje Ivana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading