OLIMPIJSKI ŠAMPION IZAŠAO IZ KOME Supruga prerušena u medicinsku sestru mu dolazi u posetu tajno
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Ruski klizač Roman Kostomarov (46), bivši svetski i olimpijski šampion, vodi najveću bitku života, a u nizu loših vesti, konačno je jedna dobra, a to je, da se sportistaprobudio iz kome.  

Naime, njemu su nedavno amputirali deo noge i nekoliko prstiju na rukama, utvrđeno je da ima hematom na mozgu, imao je dve operacije posle kojeg je pravo čudo da je preživeo, a ruska agencija RIA novosti prenela je svojevremeno da je imao i novi moždani udar i da se bori za život u moskovskoj bolnici Komunarka.

Ipak, kako prenosi ruska agencija Tass, Kostomarov se probudio iz kome i može da komunicira sa svojom suprugom. Jedan od najpoznatijih ruskih klizača je početkom godine primljen na odeljenje intenzivne nege, a posle svega, probudio se iz kome, a počeo je i komunicirati sa suprugom Oksanom Domninom (38) koja je uz njega od početka nezamislive agonije i koja se stalno šunja u bolnicu kako bi bila sa svojim mužem.

Kako prenosi "woman.ru", ona se preruši u medicinsku sestru kako je ne bi prepoznali i ne bi privukla pažnju, te provodi vreme sa suprugom čije stanje je i dalje kritično i verovatno će morati na veštačko disanje.

Da podsetimo, Kostomarov je osvojio zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006. godine zajedno sa Tatjanom Navkom. U paru sa njom je dva puta osvajao Svetsko prvenstvo i tri puta Evropsko prvenstvo.

Osim sa Tatjanom Navkom nastupao je i u paru sa Anom Semenovič i Ekaterinom Davidovom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading